טיפים חשובים להפקה מוצלחת של יום גיבוש לעובדים

 | 
telegram

  1. יש לעבור עם חברת ההפקה על לוחות הזמנים והפרטים הכי קטנים. תכנון מדויק הינו סוד ההצלחה להפיכת אירוע טוב לאירוע מושלם.
 
  1. מאוד חשוב לוודא שלחברה המארגנת יש ביטוח צד ג' ואחריות מקצועית. יש לבדוק שהחברה מבוטחת בגובה פיצוי מתאים. מאוד מומלץ לשלוח את הביטוח של החברה המארגנת לסוכנות הביטוח שלכם כדי לקבל את אישורם. במידה ויום הגיבוש כולל ספורט אתגרי, יש לוודא שהביטוח של החברה המארגנת מכסה סעיף זה.
 
 
  1. הצגת פרופיל החברה והעובדים בה לחברת ההפקות (רקע על החברה, טווח הגילאים, מטרת יום הגיבוש, דברים מצחיקים / אותנטיים מהווי העובדים/החברה שניתן לשתף).
 
  1. יש לבדוק מי הבעלים של החברה המארגנת. מה הנסיון וההתמחות של החברה. חשוב מאוד לבקש המלצות וליצור קשר עם הממליצים.
 
  1. מתן מענה בתפריט לטבעונים/צמחונים ורגישויות (גלוטן, לקטוז, אגוזים וכו').
 
  1. כשרות – לקחת בחשבון שישנה אוכלוסייה דתית שאינה מסתפקת בכשרות של הרבנות הראשית ומבקשת כשרות למהדרין. חשוב שאחד העובדים שמבין בנושא כשרות יתאם את כל הדקויות עם החברה המארגנת.
 
 
  1. יש לוודא שהחברה המארגנת גמישה בכל הקשור לדחייה / ביטול האירוע בהודעה של מספר ימים מראש ללא חיוב. סעיף זה מאוד קריטי במיוחד לימי גיבוש בחורף שעלולים להתבטל כתוצאה ממזג אוויר סוער.
 
  1. הכנות לקראת יום הגיבוש - שליחת טיזרים לעובדים שבוע/שבועיים לפני האירוע כדי לעורר סקרנות אצל העובדים. אין לגלות את כל התוכנית לעובדים. יש לשמור על אלמנט ההפתעה. מאוד חשוב להכין תלבושת אחידה כמו כובעים, חולצות, צמידים וכו'. הדבר מאוד תורם לאווירת הגיבוש.  
 
  1. יש לבקש מהחברה המארגנת ומהעובדים לתעד את האירוע, במיוחד הקטעים המצחיקים שקרו במהלך היום. תמיד כיף להיזכר בימים כאלה באירועי/ערבי החברה.
 
 
  1. מאוד מומלץ לבקש להתלוות לאחד האירועים שיש לחברה המארגנת על מנת להתרשם.
 
יום גיבוש מוצלח !
הכותב הינו יוסי ספינזי, מנכ"ל OUTMIND
למידע נוסף על קונספטים ייחודיים ליום גיבוש לעובדים לחץ כאן

חיפוש ני"ע חיפוש כתבות