ליברה מפרסמת יחס כושר פירעון מבוסס סולבנסי 2: 254%
אתי אלישקוב, מייסדת ומנכ"לית ליברה: "יחס כושר הפירעון של החברה עליו דיווחנו היום, מעיד על יציבותה, חוסנה וחוזקה הפיננסי של ליברה. ב-3 השנים האחרונות, ניערנו את ענף הביטוח, הובלנו מהפיכה אמיתית, והציבור, שהיה צמא לשינוי, הצביע ברגלים, דבר הבא לידי ביטוי בצמיחה של החברה, ובתוצאות הכספיות."
ליברה קיבלה רישיון מבטח בחודש מאי 2018 והחל לפעול באוקטובר באותה שנה. החברה משווקת ביטוחי רכב חובה ורכב רכוש, ביטוחי דירה וביטוחי עסק.
ליברה היא סיפור הצלחה גדול שרובו ככולו מיוחס לאתי אלישקוב שלפני שלוש שנים הקימה את החברה אחרי שניהלה את הכשרה ביטוח. אלישקוב היזמית, המשקיעה הראשונה (כ-8.8 מיליון שקל), המנהלת, המשווקת, הפרזנטורית של החברה. היא עשתה הכל ועשתה הכל בנחישות מרשימה ובאמונה גדולה בבייבי שלה והצליחה להביא את החברה לגבהים חדשים, כאשר החזקתה בחברה שווה כ-280 מיליון שקל. היא הרוויחה מעל פי 20 (השקעתה הכוללת היתה כ-13 מיליון שקל), וכמעט הכל בזכותה. מבלי לקלקל לה את החגיגה יש שאלה חשובה - האם השווי מוצדק?
לקריאה נוספת:
> ווישור: "ליברה מתנהלים כמו שוק טורקי"; ליברה: "אין תגובה"
> אתי אלישקוב שיחקה אותה - עשתה פי 20 על ההשקעה בליברה ושווה 280 מיליון שקל
> ליברה מונפקת לפי שווי של 475 מיליון שקל אחרי הכסף; מכפיל 27.6
> ליברה ברווח של 4.4 מיליון ברבעון הראשון; צפויה להנפיק בקרוב
> ליברה הולכת להתחרות בחברות הביטוח על העסקים הקטנים
תודה.
לתגובה חדשה
חזור לתגובה
-
2.מלכהיוסף 01/07/2021 04:26הגב לתגובה זו1 0לביאה ואלופה זה מה שאת ,ומי שלא שמע בקולה רק הפסיד אותך .סגור
-
1.כל הכבודנ.ש. 30/06/2021 17:48הגב לתגובה זו1 0עשתה דברים מדהימים בתחום הביטוח. לצמוח ככה בתוך שלוש שנים זה הישג אדיר. חברות עם הרבה פחות מזה קיבלו שווי של מיליארד דולר. ובלי ספק הם עלו על מודל שיוצר להם רווחים גדולים יותר בתחום. יתכן כשהם יעתיקו את המודל לעולם השמים הם הגבול לשווי החברה.סגור
העמוד