רב בריח מזנקת ב-14%: הזמנות של 30 מיליון שקל מתחילת השנה

לדברי החברה מדובר על "הכפלה לעומת שנים קודמות" אך לא מפרטת מעבר לכך את המספרים. בחברה גם מסייגים ואומרים ש"לא מדובר בנתוני צבר הזמנות בהתאם לעמדת רשות ניירות ערך"; החברה גם מתקדמת עם פתיחת המפעל החדש ש"יגדיל משמעותית את קיבולות הייצור"
 | 
telegram
(1)

חברת רב בריח רב בריח +4.08% רב בריח 76.6 +4.08% רב בריח בסיס:73.6 פתיחה:73.6 גבוה:77 נמוך:74.8 תמורה:23,936 לעמוד ציטוט חדשות גרפים פרופיל חברה המלצות כתבות נוספות בנושא:  חתמה במהלך ינואר ופברואר 2023 על מספר עסקאות "משמעותיות" בתחום הנדל"ן המוסדי. לדברי החברה, היקף העסקאות מגיע ל-30 מיליון שקל, אבל היא גם מסייגת ואומרת ש"לא מדובר בנתוני צבר הזמנות בהתאם לעמדת רשות ניירות ערך". מה היה בשנה שעברה? החברה לא מפרטת ורק מציינת שמדובר בהכפלה "בסגמנט הנדל"ן המוסדי אל מול תקופות מקבילות בשנים קודמות" וכי היא צופה "המשך הצמיחה בסגמנט זה בשנים הבאות".

על אלו עסקאות מדובר? עסקאות לאספקת דלתות, שערים, מסנני אב"כ, מוצרי מיגון ואחרים לגופים כמו קריית התקשוב ופרויקט המרכזים הלוגיסטיים של צה"ל (מהר"סים), איי.סי.אל, אלביט מערכות, מגה-אור ואוריין.

רב-בריח גם חנכה את מפעל הנעילה החדש שלה בסוף החודש ונערכת לפתיחת שלב א של קריית רב בריח במהלך המחצית השנייה של 2023. עידן זו-ארץ, מנכ"ל רב בריח אמר: "החברה ממשיכה להרחיב את יכולות הייצור שלה ובימים אלו ממש אנו מתכוננים לפתיחת מפעל הנעילה החדש והמתקדם וכן עובדים במרץ על סיום הבנייה של שלב א' של קריית רב בריח והכשרה של קווי הייצור החדשים והאוטומטיים לקראת פעילות מלאה במחצית השניה של שנת 2023. עם השלמתו, המפעל החדש יגדיל משמעותית את קיבולות הייצור של החברה וייעל  משמעותית את תהליכי הייצור.

כותרת ראשית

- כל הכותרות

"מפעל הנעילה החדש וחנוכת שלב א' של קריית רב בריח בהמשך השנה, יצטרפו למפעל מוצרי המיגון שחנכנו באריאל בשנה האחרונה  ונכון להיום עומד בתפוקות הייצור  שהנהלת רב בריח תכננה לתקציב 2023. במקביל, הציגה החברה בתחילת השנה, שורה של מוצרים חדשים ומתקדמים, לבתי-ספר ומוסדות חינוך, כגון דלת מוסדות חינוך מתקדמת ('חינוכית') ופתרונות  לוקרים חכמים חדשים עבור התלמידים ואנו חווים ביקושים מרשימים והתעניינות גוברת למוצרים אלו".

מניית רב בריח ידעה מורדות רבות מאז ההנפקה. החברה הגיעה ביום הראשון שלה בבורסה לשווי של 705 מיליון שקל ומאז היא בצלילה. המנייה מחקה מאז 54% משוויה והיא נסחרת כעת במחיר של 85 אגורות ושווי שוק של 330 מיליון שקל.

בעל המניות הגדול בחברה הוא הבעלים שמואל דונרשטיין שמחזיק ב-56.2% ממניות הבחרה. פועלים אקוויטי מחזיק ב-15.1%, אלטשולר שחם ב-11.5%, הפניקס ב-9.3%.

תגובות לכתבה(1):

התחבר לאתר

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    להזהר מדיווחי החברה לאור נסיון העבר
    משקיע 01/03/2023 17:26
    הגב לתגובה זו
    0 0
    אשר החברה הוציאה דיווחים לא מדויקים ואף נדרשה להבהרות מהרשות...
    סגור
חיפוש ני"ע חיפוש כתבות