החל מ-40 שקל בחודש: FREE TV עולה לאוויר, מה היא מציעה לעומת המתחרות?

למרות העתירה של הוט לבג"צ, שירות הטלביזיה החדש השיק קמפיין והמשמעות שלו היא ברורה: לנגוס בכרישים של עולם הטלביזיה. מה מציעה החברה, כמה עולה מנוי בסיסי והאם הישראלים הולכים לוותר על מה שהם מכירים לטובת מיזם חדש?
 | 
telegram
(2)

שירות הטלוויזיה החדש, FreeTV, יוצא לדרך. אתמול עלתה השירות של החברות RGE (מפעילה בין היתר את ערוץ הספורט, ערוץ הילדים ולוגי וגם את ערוץ הכנסת) וקשת עם קמפיין. המטרה של השירות החדש הוא להתחרות בכרישים של עולם הטלביזיה הרב ערוצית: yes, הוט, פרטנר וסלקום. העליה של הקמפיין החדש מגיעה למרות העתירה של הוט לבג"צ, כי יש לפסול אותו. היא טענה טענות רבות נגד הרשות השניה, אך FreeTV לא חיכתה (מה גם שהוט לא הגישה צו מניעה) והעלתה את הקמפיין לאוויר.

בשירות החדש, כך על פי החברה, יש 51 ערוצים. יש שם ערוצים הישראלים המובילים (11,12,13,14), 11 ערוצי סדרות וסרטים, 10 ערוצי ספורט (ללא ערוצי ספורט 1), ערוצי ילדים וספריית VOD.

האטרקטיביות של מעבר לחבילה החדשה ברור: הם משיקים את השירות עם 25% הנחה למצטרפים חדשים. חבילה בסיסית של צפייה בשני מסכים במקביל תעלה 30 שקל בחודש, במקום 40. מסלול יקר יותר, לעד חמישה מסכים, יעלה 40 שקל (במקום 55). חשוב לציין - מכייון שמדובר בשירות הבסיסי, גם שאר המתחרות מעניקות מחירים נמוכים. הם אמנם גבוהים יותר ממחיר ההצטרפות, אבל קרובים מאוד למחיר שבתום ההטבה.

כותרת ראשית

- כל הכותרות

המתחרות ממש לא חוששות. הן טוענות כי החבילה של FreeTV נחשבת לדלה לעומת שלהן. היום מאפשרת חברת יס, למשל, לקבל מנוי רזה (STINGTV) של 40 ערוצים ותכני VOD במחיר מופחת של 79 שקל ויש מאות אלפי לקוחות שמסתפקות במנוי כזה. הוט קוראת למותג שלה NEXT והוא עולה 59 שקל (אפשר להגיע גם ביס למחיר הזה, תלוי בגודל החבילה). מחיר חבילת הבסיס שלה עולה 149 שקל, עם מעל 200 ערוצים לעומת 14 בחבילה הרזה.

freeTV רוצה להביא לכאן בשורה חדשה. בפרסומת, היא מציעה להיפטר מהממיר של פעם ולחסוך עד 2,000 שקל בשנה. נשאלת השאלה - אם מנוי רחב ממוצע בחברת YES עולה 200-250 שקל (מנוי הבסיס עולה 159 שקל), האם היא מציעה מנוי במחיר כל כך אטרקטיבי? בהוט לא עברו לסדר היום. לאחרונה הם פנו לרשות השניה והתלוננו כי מדובר בפרסום שקרי. לטענתה, המנוי החליפי שלה נמוך יותר.

בפרטנר המצב לא שונה בהרבה. המחירים של החבילות הרזות נעים בין 69-99 שקל. ברף הגבוה, תקבלו גם נטפליקס. כמובן, גם אצלה יש אפשרות לחבילה גדולה יותר. בסלקום אין חבילה רזה. 69 ש"ח אתה משלם עבור החבילה הרגילה.

אין ספק, freeTV מציעה מחיר נמוך יותר. השאלה היא האם המחיר הוא חזות הכל. האם הישראלים מסוגלים לוותר על תוכן תמורת כסף? את התשובות נקבל בקרוב.

תגובות לכתבה(2):

התחבר לאתר

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    ההשוואה לא מדויקת
    מנוי 06/06/2023 10:21
    הגב לתגובה זו
    0 0
    בחבילה של free TV הם נותנים גם את ערוצי הפרימיום של ספורט 5. בכל החברות האחרות מקבלים במחיר הבסיסי את 5 ו5 פלוס ועל שאר הערוצים כולל ערוץ 4K יש תשלום נוסף מעבר למחיר חבילת הבסיס
    סגור
  • 1.
    g
    גגג 06/06/2023 09:42
    הגב לתגובה זו
    0 0
    מה קורה עם ערוצי חדשות מארהב CNN CNBC FOX
    סגור
חיפוש ני"ע חיפוש כתבות