חברת הסייבר הישראלית Vicarius גייסה 24 מיליון דולר
חברת הסייבר Vicarius, שפיתחה פלטפורמה לתיקון אוטונומי של פרצות אבטחה בארגונים מבוססי ענן, השלימה גיוס בהיקף של 24 מיליון דולר בהובלת AllegisCyber Capital, קרן JVP ו-AlleyCorp ובהשתתפות בכירים מ-Okta ,SecurityScorecard ו-Exabeam.
סבב הגיוס הנוכחי יאפשר לחברה לשלש את מספר העובדים עד לתום השנה הנוכחית. החברה תשתמש בכספי הגיוס להרחבת צוותי המכירות, התמיכה והפיתוח, וזאת כדי לתת מענה מקיף ליותר מ-150 הלקוחות הפעילים של החברה, והן לאלה שיצטרפו בעתיד.
Vicarius, שנוסדה ב-2016 על ידי מיכאל אסרף, רועי כהן ויוסי זאבי, פועלת היום מניו יורק ותל אביב. הפתרון החלוצי שהחברה פיתחה, מאפשר שיתוף פעולה מיטבי בין צוותי IT וצוותי אבטחת המידע.
כיום, פרצות אבטחה מטופלות על ידי שתי מחלקות: אבטחת מידע ו-IT. ברוב המקרים צוותי אבטחת המידע אחראים על זיהוי פרצות אבטחה ותיעדופן, בעוד צוותי ה-IT אחראים על תיקונן.
צוותי אבטחת המידע מוכרחים להגן על הרשתות שלהם ולנהל היגיינת סייבר כלל-ארגונית, ולאחר הערכת הפגיעויות שבהן יש לטפל הם מעדכנים את צוותי ה-IT באשר לעדכוני האבטחה הזמינים. בקרב צוותי ה-IT קיים החשש שהעדכונים יגרמו להשבתת המערכות או יפגעו בעבודה השוטפת של עובדי הארגון. התוצאה היא שהבעיה נמשכת, הרשתות נותרות פגיעות והסיכון אינו מנוהל כראוי.
"זו בעיה בת 15 שנים שטרם נפתרה", מסביר מיכאל אסרף, מנכ"ל Vicarius, "מניסיוננו, אנו מבינים את הבעייתיות והתסכול כאשר קיים חוסר סנכרון בתהליכי תיקון נאותים. הטכנולוגיה שלנו מאחדת את צוותי האבטחה וה-IT כדי שאלה יוכלו לטפל בבעיות האבטחה שלהם בצורה יעילה יותר".
לדברי גדי פורת, שותף כללי ב-JVP, "אם לא מעדכנים גרסה גובר הפוטנציאל לפרצה. Vicarius מאפשרת לאנשי ה-IT והאבטחה בארגון לקבל תמונה מלאה בזמן אמת על כלל המערכות בארגון, תהליך זה כולל: זיהוי, תעדוף והגנה על תוכנות, מיפוי החולשות, חשיפת איומי סייבר ותעדוף הטיפול בהם, תוך שליטה מלאה במערכת ואפשרות לחסום את הפרצות גם לפני שמתקבלות הגרסאות החדשות. לחברה יש פוטנציאל גדול להפוך למובילת שוק ואנו שמחים לסייע לצוות לממש את יעד זה".
מוצר הדגל של החברה, TOPIA, הוא מוצר ענן המזהה ומנתח חורי אבטחה ידועים (CVE) ולא ידועים באפליקציות צד שלישי ובמערכות הפעלה. בנוסף, המוצר מתעדף את התוכנות הקריטיות ביותר לטיפול מיידי באמצעות הגנה גם כשאין עדכוני אבטחה זמינים. מעקב אחר איומים וטיפול בהם בצורה ידנית מוחלפים בפעולות אוטומטיות שמגדילות את הפרודוקטיביות של צוותי אבטחת המידע.
תודה.
לתגובה חדשה
חזור לתגובה