רוקאאוט גייסה 16 מיליון דולר כדי לסייע לארגוני פיתוח להאיץ את עבודתם
חברת הסטארט-אפ רוקאאוט (Rookout), המפתחת כלים לארגוני פיתוח תוכנה בתחומי ה-Observability וה-Debugging בסביבות ענן מבוזרות, גייסה 16 מיליון דולר בסבב מסדרה B. הסבב הובל על ידי קרן Fort Ross Ventures, בהשתתפות המשקיעים הקיימים TLV Partners, Emerge, Cisco Investments ומשקיעים חדשים. עד כה גייסה החברה כ-28.2 מיליון דולר, כולל הגיוס הנוכחי.
הפלטפורמה שפיתחה רוקאאוט נועדה לסייע למפתחים להבין התנהגות של קוד עליו הם עובדים לאחר שהוא חי בסביבות מרוחקות. אחת הסיבות העיקריות לבעיה זו היא האבולוציה שעברה הדרך בה תוכנה מפותחת, או הדרך בה תוכנה מנוהלת, למשל על תשתיות ענן. הסביבות לא נגישות בקלות למפתחים, והיכולת להבין מה קורה באמת באפליקציה הופכת להרבה יותר קשה וארוכה, במיוחד בזמני לחץ של תקלות לקוח.
רוקאאוט בונה פתרונות וכלים עבור מפתחים, המאפשרים להם לקבל נראות של הקוד בסביבה חיה ומרוחקת, למצוא את הנתונים שהם צריכים באופן מידי, להבין את מקור הבעייה, ולפתור את הבעיות. רוקאאוט מאפשרת להוסיף ולקבל מיידית מידע כמו לוגים, מטריקות וטרייסים - בלי לכתוב קוד, בלי לפרוס גרסה ובלי לעצור את האפליקציה, מה שמאפשר בעיקר עבודה למול סביבות פרודקשן.
ארגונים המשתמשים ברוקאאוט מדווחים על חסכון של עד 80% מזמן ניטור ופתרון בעיות דיבאגינג, בלי לעצור את פעילות המערכת, לפגוע בביצועים או באבטחת האפליקציה. כמו כן, שיפור ביצועי צוותי הפיתוח, חיסכון של מאות שעות מפתחים כל חודש, הורדת עלויות לוגים, ועליה בשביעות רצון המפתחים שמתמקדים בלייצר ערך לארגן, במקום בבזבוז זמן על פתרון תקלות.
החברה הוקמה ב-2017 ומובלת על ידי שחר פוגל, מנכ"ל, ולירן חיימוביץ׳, סמנכ"ל טכנולוגיה. מאז סבב הגיוס האחרון הכנסות החברה צמחו ביותר מ-20% והיא מגלגלת מחזור ARR של מיליוני דולרי. החברה צמחה מתחילת השנה מ-40 ל-60 עובדים, 52 מהם מועסקים בישראל והשאר בארה"ב. ההשקעה תשמש לגיוס עובדים נוספים, שיווק, והאצת פיתוח מוצרים חדשים כדי לסייע למפתחים בעבודתם.
שחר פוגל, מנכ"ל רוקאאוט: "רוקאאוט זיהתה את הבעיה עוד לפני שהיה לה שוק והחלה בפיתוח טכנולוגיה ובניית הפיתרון. הקדמת השוק במספר שנים אפשרה לנו להיות פורצי הדרך בגישת ה- Developer-First Observability ולהוביל אותה. בתחילת הדרך הבאנו לשוק יכולת חדשה שלא הייתה קיימת שדרשה מאיתנו חינוך שוק. אך היום הזמנים השתנו, ארגונים מרגישים את הכאב בצורה הרבה יותר גדולה ומחפשים פתרון כמו של רוקאאוט. כמו כן, בהתאם למצב השוק ארגוני פיתוח מחפשים אחר דרכים להתייעל ולעשות יותר עם פחות משאבים. פתרון כמו רוקאאוט מאפשר להם להאיץ תהליכי פיתוח ולייעל משמעותית את משאבי הפיתוח המופנים לפתרון תקלות".
תודה.
לתגובה חדשה
חזור לתגובה
-
1.בשביל מה צריך אותם כבר יש את lightrunעדי באגר 24/08/2022 00:21הגב לתגובה זו0 0גם גייסו יותר כסף וגם עושים את זה יותר טובסגור