אחרי רדיט: OpenAI נכנסת לשותפות עם ניוז קורפ

סטרטאפ הבינה המלאכותית מרחיב את השותפויות שלו ואת הגישה למאגרי מידע על מנת לשפר את הצ'אטבוט ולספק יכולות חדשות במהירות האפשרית
 | 
telegram

מפתחת ChatGPT וחברת התקשורת האמריקאית ניוז קורפ הכריזו על שותפות רב שנתית שתאפשר ל-OpenAI לגשת לכתבות ולארכיונים של ניוז קורפ. ל-OpenAI תהיה גישה לתוכן של אתרים כמו The Wall Street Journal, MarketWatch, Barron's, The New York Post ועוד. 

כחלק מההסכם, הצ'אטבוט יוכל להציג תוכן מאתרי התוכן השונים שבבעלות ניוז קורפ בתגובה לשאלות של משתמשים ו-OpenAI תוכל להשתמש בתכנים על מנת לשפר את מוצריה ולאמן את המודלים השונים שברשותה. בנוסף, ניוז קורפ "תשתף מומחיות עיתונאית" על מנת להבטיח שהתוכן המוצג בצ'אט בוט עומד בסטנדרטים של החברה.

"אנחנו מאמינים שההסכם ההיסטורי הזה יקבע סטנדרטים חדשים בעידן הדיגיטלי", אמר רוברט תומפסון, מנכ"ל ניוז קורפ. "אנו שמחים שמצאנו שותפים בסם אלטמן והצוות המוכשר שלו שמבינים את המשמעות המסחרית והחברתית של עיתנואים ועיתונות".

כותרת ראשית

- כל הכותרות

החדשות מגיעות לאחר ההכרזה על שותפות גם עם רדיט, שתאפשר ל-OpenAI לאמן את המודלים שלה על התכנים של חברת המדיה החברתית. בתמורה, רדיט תתחיל להציע יכולות AI מסוימות למשתמשים שיופעלו על ידי OpenAI, שתהפוך גם לשותפת הפרסום של רדיט. גוגל הכריזה על שותפות דומה עם רדיט בחודש פברואר, המאפשרת לחברה לאמן גם כן את המודלים שלה, כמו אלה שעליהם מבוסס הצ'אטבוט שלה ג'ימיני, על התוכן של רדיט.

בשבוע שעבר השיקה OpenAI מודל AI חדש וגרסה למחשבים של ChatGPT, כאשר היא ביטלה גם את הצורך במנוי על מנת להשתמש במודלים המתקדמים שלה ופשוט הגבילה את מספר השאלות שמשתמש ללא מינוי יכול לשאול את המודל המתקדם יותר. לפי קצינת הטכנולוגיה הראשית של החברה, מירה מוראטי, המודל החדש GPT-4o הוא "מהיר הרבה יותר", עם יכולות משופורות בטקסט, וידיאו ואודיו. OpenAI הודיעה גם כי היא מתכננת לאפשר למשתמשים בסופו של דבר לבצע שיחות וידיאו עם ChatGPT.

בין היכולות הנוספות עליהן רמזה OpenAI הן יכולות למידה בזמן אמת, כאשר ChatGPT יוכל להתאים את עצמו ולשפר את התגובות שלו בהתאם לשיחות עם המשתמשים, מה שצפוי להפוך את החוויה יותר אישית ויעילה לאורך זמן. היכולת הזו יכולה להיות שימושית במיוחד ביישומים כמו עוזרים אישיים או שירות לקוחות, בהם אינטרקציות מותאמות אישיות ישפרו משמעותית את שביעות רצון המשתמשים.

תכונה נוספת שצפויה להגיע היא הרחבת השפות בהן ChatGPT תומך. נכון לעכשיו, המודל כן מסוגל לעבוד עם מספר שפות עיקריות, אך ב-OpenAI פועלים על מנת להרחיב את מספר השפות ולהנגיש את הכלי לקהל הרחב יותר. התכונה הזו תאפשר למשתמשים להשתמש ב-ChatGPT כמתרגם הפרטי שלהם.

תגובות לכתבה(0):

התחבר לאתר

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חיפוש ני"ע חיפוש כתבות