מסעדת נוצ'י בכיכר המדינה: האווירה ביתית; האוכל משובח
אוקיי, נכון, הביקורת ממומנת, אבל הדעות על האוכל ומה שמסביב הן שלי. אז, נוצ'י (ה' באייר, תל אביב, אפשר לקטלג את זה כמקום בכיכר המדינה), סושיה שעל הנייר נראית פשוטה, בר קטן עם מספר מצומצם של מקומות ישיבה בחוץ, אבל האוכל? הרבה יותר מזה.
המקום, שקיים כבר 3 שנים, פתח לנו שולחן ארוך ויפה אך כשראינו שהוא מתמלא עם הגעתם של עוד עובדים של האתר הבנו שאם נוסיף שולחן זה כבר יגלוש לכביש, אז הקמנו שולחן "ילדים" למי שטרם מלאו לו 18. אחרי שהתיישבנו האוכל התחיל לזרום, ועשה את זה בקצב טוב. התחלנו עם סביצ'ה דניס, הדג היה טוב ואיכותי אבל עוד קצת חריף ולימון לא היה מזיק. אחר כך הגיע הטטאקי טונה שהיה נהדר, הדג היה צרוב בדיוק במידה הנכונה ורוטב היוזו הוסיף מלא. חברי לשולחן הזמין אגרול והתעקש שאקח אחד, אז נעניתי בחיוב וזאת הייתה החלטה מצוינת. האגרול היה פריך וקריספי, מילוי הירקות הסטנדרטי היה עשוי לעניין ובכללי האגרול פשוט נעשה כמו שצריך. סך הכל סיפתח ממש טוב. המשכתי עם הסוהו ספיישל, פוטומאקי סלמון טונה ודניס מטוגן במעטפת שומשום. בתור אדם שאכל הרבה סושי בחייו הרול הפתיע אותי, הוא הוגש חם עם דגים נאים, משהו שעדיין לא יצא לי לראות. המעטפת הייתה פריכה וחמימה, הדגים בפנים השתלבו ממש טוב ויצרו הרמוניה מעניינת. אחר כך הגיע הספייסי רול, סלמון, אבוקדו, מלפפון ורוטב חריף במעטפת דניס ופלח לימון. אני נורא אוהבים רולים חריפים ורולים עם לימון אז שילוב של שניהם יצר רול מעניין. קצת רוטב סויה והתחלתי לזלול. בדיעבד, הרול בלי הסויה עבד טוב אבל הבנתי את זה כשהגעתי לחתיכה האחרונה במספר נורא מצומצם של דקות.
בתמונה: מגש סושי מסיבות מעורב
קרדיט: מסעדת " נוצ' "
איכשהו, אחרי פתיחה ממש כבדה (שלוש מנות!) ורול חם וגדול הצלחתי לסיים את הספייסי רול בכזאת מהירות. הכל פשוט התחבר טוב והיה כל כך מהיר. אחרי שסיימתי שמתי לב שמחכה לי על השולחן הדואט רול. חשוב לציין שהאוכל הגיע ממש מהר ושמר על האיכות שלו, דבר מרשים בהתחשב בכל מסעדה באשר היא, דבר עוד יותר מרשים בהתחשב בגודל המסעדה וכמות הסועדים. בחזרה לדואט רול – בדיוק סיימתי את בקבוק הקולה שלי. התמלאתי מהאוכל, אבל הרול היה נראה כל כך טוב. ספייסי טונה, אבוקדו, מלפפון עטוף בסלמון צרוב, צ'יפס בטטה, בצל ירוק וספייסי מיונז. לא האמנתי שאצליח לסיים חצי, אבל איכשהו הרול פתח לי את התיאבון. הוא פשוט היה כל כך טוב. סלמון צרוב זאת החולשה שלי והוא התחבר כל כך טוב עם הספייסי טונה ושאר המרכיבים. פתאום נהייתי רעב אז קינחתי בטעימה מה-COMBO HOT, קומבינציה חמה שעמיתיי לשולחן הזמינו. דניס, שיטאקה ועירית מטוגן ומוגש חם. טבילה קטנה בספייסי מיונז והנאה מובטחת, הרול היה פריך, הדניס התכתב עם השיטאקה מה שסיפק שילוב נהדר.
זהו, סיימנו לאכול, אני שותה לי את בקבוק הקולה השני שלי, משוחח עם חבריי לשולחן ומשום מקום שיירת המלצרים מגיעים עם הקינוחים. "נו טוב" חשבתי לעצמי, איך אפשר לסרב לקינוח. פלטה יפה של סושי קוקי קרים – "רול" במילוי קרם קוקוס במעטפת טראפלס וקוקוס קלוי, ולידו נחו כמה יחידות של פאי פקאן טבעוני, פקאנים מקורמלים בשילוב מייפל וסילאן אפויים בתוך פאי. התחלתי עם פאי הפקאן, כי תמיד טוב להתחיל עם המוכר. הוא היה חם, פריך, מתוק וטעים. חבריי לשולחן התענגו עליו בזמן ששתיתי שלוק מהקולה ועברתי לסושי קוקי קרים. הייתי בטוח שאקח ביס לטעום, באמת שלא היה לי בכר מקום, אבל אלוהים שישמור איזה מעדן זה היה. קרם הקוקוס נמס לי בפה, הטראפלס היה קריספי ונתן קונטרסט מדהים ומעל הכל ישב הקוקוס הקלוי שהוסיף לטעם ולמרקם. עכשיו באמת זהו, לא אכלתי כל כך הרבה כבר הרבה זמן. נורא נהנתי מהארוחה, השירות היה אדיב, מקצועי ומהיר, המנות הגיעו בקצב פשוט מסחרר. הלכתי לפנים המסעדה וראיתי בסביבות השלושה סושימנים ועוד שניים-שלושה עובדים מאחורה (יש למסעדה תפריט רחב, לא רק סושי). נורא הופתעתי, ושאלתי את העובד הצעיר בקופה מה סוד הקסם. הוא ענה לי, הלקוחות מרגישים פה בבית:) ושלא לדבר על האוכל...כל מנה טעימה יותר מהשנייה. יצאתי משם בחיוך עם בטן מלאה.
להזמנת מקום ופרטים נוספים:
http://nuchi.co.il/
מס' טלפון: 03-9744444