העתיד של האינטרנט - כך חוקי המשחק הולכים להשתנות
עד היום בכל פעם כשאתם עושים שימוש רציני יותר באינטרנט, הוא נתקע? הוא לא עובד בצורה מספיק מהירה והרבה פעמים זה מפריע לכם?
<
התוכן בשיתוף עם פרטנר תקשורת בע"מ
האמת היא, שאפשר להבין לליבכם. זה לא משנה אם מדובר על האינטרנט של המשרד שלכם, שאליו מחוברים הרבה מחשבים או שמדובר על האינטרנט הביתי. מה שבטוח זה שהידיעה שברגע שנעשה שימוש מוגבר באינטרנט הוא לא יעמוד בקצב - מטרידה. זה מקשה על העבודה, על התקשורת ואפילו על ההנאה שיש בצפיית בסרט אונליין. אם כל זה נשמע לכם מוכר, ברור שאתם רוצים לדעת: לאן פנינו מועדות בהקשר הזה ואיזה אינטרנט יהיה לנו בעתיד? הרי לא יכול להיות שבכל התחומים החיים שלנו הולכים קדימה, אל עבר הקדמה, ואילו האינטרנט יישאר מאחור. אתם כמובן צודקים, וכדאי שתדעו: האינטרנט של העתיד הוא תשתית אינטרנט מבוססת על סיבים אופטיים.
מה זה בדיוק אומר סיב אופטי?
אומנם כולנו שמענו את המושג הזה ואנחנו כבר מבינים שיש בלא מעט מקומות בארץ אינטרנט המבוסס על סיבים אופטיים, אבל מה זה באמת אומר? מה הוא אותו סיב אופטי ומה כל כך מיוחד בו? הסיב האופטי מאפשר העברת אור מקצה אחד לאחר ומסוגל להעביר רוחבי פס ומידע רב למרחקים ארוכי טווח. הטכנולוגיה מאפשרת למשתמש הקצה לגלוש במהירות שיא עד 1000Mb ועד פי 10 מהמהירות המקובלת היום בישראל. לדוגמא תוכלו להוריד אלבום מוסיקה שלם בפחות משניה, סדרה שלמה באיכות HD בפחות מ 40 שניות, להעלות את כל התמונות של הטיול הגדול שלכם בפחות מ-3 דקות.
האם גם לכם אינטרנט מהיר כזה יתאים?
כשאתם חושבים על השימוש שאתם עושים באינטרנט, הוא נראה לכם יחסית בסיסי? אם כך, כדאי שתשימו לב: בבית ממוצע עם שני הורים ושלושה ילדים, יש בין 5-8 מכשירים שמחוברים כל הזמן לאינטרנט. זה כולל את הטלפונים הניידים שלכם, את הטלוויזיה ועוד מחשב או שניים. לכן, אפילו אם אתם לא עושים פעולות יותר מידי מורכבות באינטרנט, אלא רק גולשים, אין ספק שאתם צריכים אינטרנט שיהיה כמה שיותר מהיר. לכן, אפילו אם אתם מחפשים את האינטרנט של העתיד לבית שלכם ולא למשרד, כדאי לקחת בחשבון את האינטרנט עם הסיבים האופטיים. מדובר על חוויית גלישה שיכולה לשנות כל פעולה שאתם עושים, ובסופו של דבר, גם לחסוך לכם זמן יקר. התחברו גם אתם עוד היום לאינטרנט מהסוג הזה ותראו כי-טוב, כי אין שום סיבה שתישארו מאחור.