כרטיס אשראי ללא עמלת דמי כרטיס – 20+ כרטיסי האשראי הזולים ביותר

על פי נתוני בנק ישראל, הצרכן הישראלי מחזיק בממוצע 2 כרטיסי אשראי, ומשלם לחברות האשראי ולבנקים דמי כרטיס אשראי שיכולים להגיע למאות ואף אלפי שקלים בכל שנה. בסה"כ משלמים הישראלים בכל שנה סכום עצום של מאות מיליוני ש"ח עבור דמי כרטיסי אשראי.


 freepik


עם זאת, שווה לדעת שבמקרים רבים ניתן להפחית ואף לבטל את דמי הכרטיס ולחסוך לא מעט כסף – אם על ידי מו"מ מול הבנק או חברת האשראי, ואם על ידי בחירה בכרטיס אשראי ללא עמלת דמי כרטיס.
ריכזנו כאן, לשימושכם, רשימה של כרטיסי אשראי, חוץ בנקאיים ובנקאיים, ללא דמי כרטיס.

מהם דמי כרטיס אשראי?

כותרת ראשית

- כל הכותרות

דמי כרטיס אשראי הם עמלה חודשית שגובים הבנקים וחברות האשראי ממחזיקי כרטיסי האשראי.
דמי כרטיס האשראי נעים בדרך כלל בין 10-30 ש"ח אך בחלק מכרטיסי הפרימיום הם יכולים להגיע גם ליותר מ-100 ש"ח בחודש.
חשוב לזכור – דמי כרטיס האשראי אינם העמלה היחידה שגובות חברות האשראי – העמלה הזו מצטרפת לעמלת הסליקה והעמלה הצולבת שגובות החברות על כל עסקה, ולעמלת המט"ח שהן גובות על עסקאות המבוצעות בחו"ל. עמלות אלה מקנות לחברות האשראי רווחים נכבדים, ובחלק מהמקרים מאפשרות להן לוותר על דמי כרטיס האשראי באופן חלקי או מלא.

באילו מקרים ניתן לקבל פטור מדמי כרטיס?

קיימים 3 מקרים עיקריים בהם אפשר לקבל פטור מדמי כרטיס:

1. פטור זמני מדמי כרטיס: חלק מכרטיסי האשראי משווקים ללקוחות חדשים עם פטור מוגבל בזמן מדמי כרטיס. זו דרך נפוצה של חברות האשראי לפתות את הלקוחות להצטרף לכרטיס האשראי שלהן, מתוך הנחה שרוב הלקוחות לא יבטלו את הכרטיס לאחר שמסתיימת תקופת ההטבה, שנעה בדרך כלל בין 12 ל-24 חודשים.

2. פטור מדמי כרטיס בעקבות התמקחות של הלקוח עם חברת האשראי: לקוחות רבים מדווחים שהצליחו לקבל מחברות האשראי פטור מדמי כרטיס, לאחר שהתמקחו עם נציגי השירות של החברה. חשוב לומר שבחלק מכרטיסי האשראי לא ניתן לקבל את הפטור מדמי הכרטיס גם לאחר שמתמקחים, אך בחלק לא קטן מהם – הדבר אפשרי בהחלט.
כדאי להכיר שבחלק מהמקרים הדרך האפקטיבית ביותר לקבל הנחות בדמי הכרטיס ובעמלות היא לספר על הצעה שקיבלתם מחברה אחרת, או על ידי הגשת בקשה לביטול כרטיס אשראי, שבעקבותיה מחלקת שימור הלקוחות יוצרת קשר עם הצעות והטבות.

3. כרטיסי אשראי ללא עמלת דמי כרטיס: חלק מכרטיסי האשראי משווקים עם פטור קבוע מדמי כרטיס. בחלק גדול מהמקרים מדובר בכרטיסי אשראי של מועדוני הצרכנות הגדולים, או בכרטיסי אשראי שמנפיקים גופים פיננסיים חדשים המנסים לתפוס נתח שוק בעולם האשראי הצרכני.

כרטיסי אשראי ללא עמלת דמי כרטיס – הרשימה המלאה
ברשימה שלפניכם תמצאו כרטיסי אשראי שמוצעים ללא עמלות דמי כרטיס, ללא הגבלת זמן. שימו לב שהתנאים המסחריים של כרטיסי האשראי השונים עלולים להשתנות עם הזמן, ויש לבדוק תמיד את התנאים העדכניים באתר חברת האשראי ובהסכם ההצטרפות לכרטיס האשראי.

1. כרטיס אשראי – בנק פפר: כרטיס האשראי של בנק פפר – הבנק הדיגיטלי מבית בנק לאומי, הינו כרטיס אשראי בנקאי בינלאומי, ללקוחות בנק פפר בלבד, ללא דמי כרטיס חודשיים.

2. כרטיס אשראי פייבוקס PayBox: כרטיס האשראי של שירות התשלומים פייבוקס, מבית בנק דיסקונט, הינו כרטיס אשראי דיגיטלי, המאפשר לשלם באמצעות הסמארטפון בבתי עסק בישראל ובחו"ל. כרטיס אשראי פייבוקס משווק כיום בלי דמי הצטרפות ובלי דמי שימוש, עם הבטחה שהפטור מהעמלות יהיה בתוקף לאורך כל חיי הכרטיס.

3. כרטיס אשראי  I Need It: כרטיס האשראי הייעודי לחברי קבוצת הפייסבוק "כזה אני רוצה ! I Need It" מספק מגוון של הטבות צרכניות ובהן גם פטור קבוע מדמי כרטיס ועמלת המרת מט"ח מופחתת של 1% בלבד על עסקאות בחו"ל.

4. כרטיס אשראי max Executive: כרטיס אשראי ייעודי לעובדים במגוון של חברות ישראליות, המקנה הנחות קבועות ברשתות מובילות, הטבות טרום טיסה ופטור קבוע מדמי כרטיס.

5. כרטיס אשראי הייטקזון: כרטיס האשראי לעובדי מגזר ההייטק בישראל, המעניק למחזיקי הכרטיס מגוון הטבות ובהן: הנחות באלפי בתי עסק ורשתות בישראל, הנחה משמעותית בעמלות מט"ח, הטבות טרום טיסה, דחיית חיובי חו״ל, ופטור מלא מעמלת דמי כרטיס - ללא התנייה.

6. כרטיס אשראי "חבר": כרטיס האשראי של אחד ממועדוני ההטבות הגדולים והחזקים בישראל, הכולל את משרתי הקבע, גמלאי צה"ל, אנשי כוחות הביטחון ובני משפחותיהם, מוצע לחברי מועדון חבר בפטור מלא מדמי כרטיס אשראי.

7. כרטיס אשראי מועדון בהצדעה: כרטיס האשראי של מועדון ההטבות למשרתי המילואים ולחיילים משוחררים, המקנה מגוון גדול של הטבות על צרכנות, פנאי, בילויים ועוד, ובהן גם פטור קבוע מעמלת דמי כרטיס אשראי.

8. כרטיס אשראי מועדון קלאב 50: כרטיס אשראי לחברי המועדון, הכולל פטור קבוע מתשלום דמי כרטיס אשראי.

9. כרטיס אשראי UNIQ: כרטיס האשראי של מועדון הצרכנות הרשמי של הסטודנטיות והסטודנטים בישראל, ללא עמלת דמי כרטיס ועם מגוון של הטבות לחברי המועדון.

10. כרטיס אשראי TAU: כרטיס אשראי ללא דמי כרטיס, לסטודנטים באוניברסיטת תל אביב.

11. כרטיס אשראי ביחד בשבילך: כרטיס האשראי לחברי מועדון הצרכנות של ההסתדרות החדשה, המציע מגוון גדול של הטבות וגם פטור מלא קבוע מדמי כרטיס אשראי.

12. כרטיס אשראי אשמורת: כרטיס האשראי לחברי מועדון ההטבות של הסתדרות המורים – המקנה הטבות צרכניות רבות ופטור קבוע מדמי כרטיס.

13. כרטיס אשראי תמורה: כרטיס אשראי לחברי ארגון המורים, המציע הטבות למסעדות, אטרקציות, סרטים ועוד, גיפטקארד הנותן עד 30% הנחה בטעינה ופטור קבוע מדמי כרטיס.

14. כרטיס אשראי מועדון טוב: מועדון טוב הוא מועדון ההטבות של עובדי וגמלאי המדינה, המציע הנחות על קניות בישראל ובחו"ל ואינו גובה דמי כרטיס אשראי ממחזיקי הכרטיס.

15. כרטיס אשראי מועדון הוט: מועדון הוֹט הוא מועדון צרכנות המיועד לאוכלוסייה הטכנולוגית-אקדמית. מחזיקי כרטיס אשראי הוט זכאים להנחה אוטומטית באלפי בתי עסק ורשתות מובילות: רשתות מזון, דלק, תיירות ונופש, חשמל, אופנה, מוצרים לבית ולגן, פיננסים ועוד, וכן לפטור מלא מדמי כרטיס.

כרטיסי אשראי נוספים המציעים פטור מלא וקבוע מעמלת דמי כרטיס אשראי:
16. כרטיס אשראי מועדון EXTRA MEMBERS לחברי לשכות עורכי הדין ויועצי המס
17. כרטיס אשראי Benefit לחברי לשכת רואי החשבון
18. כרטיס האשראי של מועדון לשכת סוכני הביטוח בישראל
19. כרטיסי האשראי "P100" ו"קרנות" לחברי מועדון קרנות השוטרים
20. כרטיס אשראי קמפוסכרט לסטודנטים בישראל
21. כרטיס אשראי יותר לחיילים בשירות חובה
22. כרטיס אשראי אמריקן אקספרס לחברי מועדון 'אנשים ומחשבים'

חיפוש ני"ע חיפוש כתבות