ננו דיימנשן דיווחה על שת"פ אסטרטגי ומכירת מדפסת שנייה בסין
חברת ננו דיימנשן הדואלית הפועלת בתחום הדפסת התלת מימד לשוק האלקטרוניקה, דיווחה הבוקר (ב') על כניסה לשוק הסיני באמצעות שותפות אסטרטגית עם קבוצת AURORA, אשר הינה מפיץ של מערכות Manufacturing Additive. על פי הדיווח קבוצת AURORA תשווק ותמכור ללקוחות בסין את מדפסת התלת מימד החברה.
בנוסף לשותפות האסטרטגית, מדווחת החברה כי קבוצת AURORA רכשה מדפסת תלת מימד DragonFly Pro 2020 שנייה. קבוצת AURORA הינה בעלת המניות העיקרית של חברת Technology Integration General) GIT), ספקית של תוכנות תלת מימד ומפיצה של מדפסות תלת מימד, אשר לאחרונה רכשה והשלימה בהצלחה התקנה של מדפסת ה- DragonFly Pro 2020 למרכז התצוגה שלה בטאיצ'ונג, טאיוואן.
שותפות זו מרחיבה את הכיסוי הגיאוגרפי של ננו דיימנשן באסיה-פסיפיק, שכבר כולל את הונג קונג, דרום קוריאה, סינגפור וטיוואן. החברה מדווחת כי בהתאם למחקר שוק מינואר 2018 של International Data Corporation שוק הדפסת התלת מימד בסין הינו המוביל באסיה, גדל במהירות ונהנה מתמיכה ממשלתית ומהשקעות טכנולוגיות הן על ידי גורמים תעשייתיים והן על ידי צרכנים פרטיים.
מדפסת התלת מימד DragonFly Pro 2020 מאפשרת לחברות לשלוט על תהליכי הפיתוח שלהן ומאפשרת הדפסת תלת מימד של אלקטרוניקה פונקציונאלית, כגון סנסורים, צורות גיאומטריות מוליכות, אנטנות, התקני חיבור יצוקים, מעגלים אלקטרוניים, ומוצרים חדשניים נוספים.
"סין הינה אחד מהשווקים הגדולים והחשובים בעולם בייצור ותכנון אלקטרוניקה, וביסוס הנוכחות בשוק זה הינה מהותית עבור ננו דיימנשן", ציין עמית דרור, מנכ"ל ננו דיימנשן. "ל- AURORA יש שנים רבות של ניסיון תפעולי בתחום הייצור, ובאמצעות המשאבים הנרחבים שלה והרשת הייחודית של 1,500 משרדים ו- 300 אלף לקוחות, לרבות מעל 3,000 לקוחות בתחום האלקטרוניקה. אנו מאמינים כי היא יכולה לספק לנו גישה מהירה לשוק על מנת למצות את הפוטנציאל המלא של ה- DragonFly Pro 2020 בסין. אנו מצפים להתפתח בשוק הסיני יחד עם הנוכחות המשמעותית של AURORA.
בחודש שעבר דיווחה החברה כי מכרה מדפסת לאחת מחברות הביטחון הגדולות בעולם, כאשר במקביל, חברת הבת האמריקאית קיבלה אישור ספק מורשה של חברות ממשלתיות ובטחוניות בארה"ב (לכתבה המלאה). בתוך כך, רשמה מניית החברה תשואה של כ-64% בחודש החולף.
יש לציין, כי ברבעון הראשון של שנת 2018 החברה טרם הציגה הכנסות מהותיות כלשהן (הכנסות של כ-635 אלף דולר) ורשמה הפסד תפעולי של כ-4.1 מיליון דולר. כלומר, שווי המניה נגזר בעיקר מצפיות המשקיעים לגבי עתיד החברה. כך למשל, חברת המחקר אדיסון, מעניקה למניית החברה מחיר יעד אופטימי של 2.98 שקל למניה - פרמיה של כ-70% על מחיר השוק הנוכחי.
- 2.תום 09/07/2018 15:48הגב לתגובה זולבד
- 1.טליק 09/07/2018 11:23הגב לתגובה זואני מאמין בחברה נראית חברה מבטיחה