ננו דיימנשן דיווחה על פתיחת מרכז שירות בארה"ב ומכירת עוד מדפסת

המניה המזנקת בתגובה בכ-8%; ההכנסות צומחות, אבל החברה עדיין רחוקה מרווחיות. המניה איבדה כ-80% מתחילת השנה
 | 
telegram
(1)

חברת {ננו דיימנשן}  הדואלית (סימול:NNDM) הפועלת בתחום הדפסת התלת מימד לשוק האלקטרוניקה, דיווחה על פתיחת מרכז שירות בארה"ב ועל מכירת מדפסת נוספת. המניה המזנקת בתגובה בכ-8%.

מהודעת החברה עולה כי, חברת Accucode, המשמשת כמפיץ של החברה בארה"ב, פותחת את לשכת השרות הראשונה בעולם להדפסת תלת מימד של אלקטרוניקה. במטרה לשרת את השוק באמצעות פתרונות לאבות טיפוס וייצור בסדרות קטנות לעולם האלקטרוניקה.

כמו כן, הודיעה ננו דיימנשן על מכירה שנייה ל-Accucode של מדפסת ה-DragonFly. לחברת Accucode, העוסקת באינטגרציה של מערכות טכנולוגיות ובפיתוח תוכנה, מערכת DragonFly אחת המותקנת המשרדיה בדנבר, קולורדו, והשנייה תמוקם בריצ'רדסון, טקסס. שתי מערכות ה-DragonFly יתמכו בלשכת השרות של Accucode להדפסת תלת מימד של אלקטרוניקה, הנפתחת לפעילות בימים אלו.

כותרת ראשית

- כל הכותרות

החברה מציינת כי לשכת השרות תספק פתרון ייצור יעיל מבחינת עלות לייצור כרטיסים אלקטרוניים, אותם אפשר לבדוק במהירות. הפתרון יאפשר התנסות בעיצובים ייחודים שלא אפשריים בשיטות הייצור המסורתיות של ה-PCB.

לשכת השרות החדשה תנוהל במשותף על ידי Accucode 3D, יחידת הדפסת תלת המימד של Accucode ו-The 3D Printing Store, שהתמזגה לאחרונה עם Accucode 3D על מנת להציע שרותי עיצוב תלת מימדי, הדפסה וסריקה עבור חברות וצרכנים.

"בהתבסס על ניסיוננו עם אלפי רכיבים אלקטרוניים שיוצרו בשיטת additive manufacturing, וכן באמצעות שיתוף הפעולה שלנו עם לשכת השרות של Accucode, אנו מתרחבים על מנת להגיע לכמה שיותר לקוחות. לקוחות המעוניינים להנות מהטכנולוגיה פורצת הדרך שלנו יכולים כעת להגיע אליה באמצעות לשכת השרות של Accucode", ציין עמית דרור מנכ"ל ננו דיימנשן. "עבורנו, פתיחה של לשכת שרות ייעודית לתחום זה מסמלת את האמון של Accucode בטכנולוגיה שלנו ובהמשכיות מערכת יחסים מוצלחת ביחד על מנת להגדיל את שוק היעד שלנו".

"שיטת ה- additive manufacturing מוכנה לחולל מהפכה בתחום ייצור האלקטרוניקה", ציין קווין פרייס, מנכ"ל Accucode. "הצוותים שלנו בדאלאס, דנבר ואירנלד מוכנים לתמוך בלקוחות בתהליכים חדשניים אלו. לשכת השרות שלנו יכולה לעצב, להדפיס, לשכפל ולייצר אלקטרוניקה פונקציונאלית תוך מספר ימים. אנו יכולים לספק זאת תוך חיסכון משמעותי בעלויות ביחס לאפשרויות הייצור הקיימות כיום. ניתן לספר כמויות מבודד ועד אלפים. זהו חלום שמתגשם עבור מעצבים, ממציאים ויצרנים של מוצרים רבים. ננו דיימנשן הינה שותף מצויין ואנו נרגשים מהזדמנות זו".

ההכנסות צומחות, אבל החברה עדיין רחוקה מרווחיות
ננו דיימנשן דיווחה ברבעון השלישי של 2019 על הכנסות של כ-2.2 מיליון דולר, לעומת כ-1.7 מיליון דולר ברבעון המקביל אשתקד (לכתבה המלאה).

עם זאת, החברה עדיין שורפת מזומנים בקצב גבוה יותר מהכנסותיה (כ-3.7 מיליון דולר בממוצע ברבעון) ובהתאמה עדיין לא הציגה רווחים בשורה התחתונה.

ההפרש ממומן באמצעות גיוסי הון
לצורך מימון המשך פעילות החברה, ננו דיימנשן מבצעת גיוסי הון. נכון לסוף הרבעון השלישי עמדו בקופת המזומנים של החברה כ-5.4 מיליון דולר, אשר צפויים להספיק למספר חודשים, אולם ככל הנראה יהיו דילולים נוספים בעתיד.

נזכיר, כי בחודש יולי, עם פרסום תוצאות הרבעון השני, הודיעה החברה על קיצוץ כ-20% מכוח האדם וכי שכרה בית השקעות לצורך בחינת חלופות של גיוס הון או מכירת החברה (לכתבה המלאה).

המניה איבדה כ-80% מתחילת השנה
למרות השיפור בתוצאות, מניית החברה נמצאת במגמת ירידה ארוכת טווח ואיבדה כ-96% מערכה במהלך 3 השנים האחרונות, מה שהביא את החברה להיסחר בשווי שוק של כ-44.6 מיליון שקל. 

התפתחות מחיר מניית ננו דיימנשן ב-3 השנים האחרונות

תגובות לכתבה(1):

התחבר לאתר

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    פוטנציאל
    אנונימי 19/11/2019 13:30
    הגב לתגובה זו
    0 0
    אם החברה תמצא את המודל העסקי הנכון הרווח למשקיעים יכול להיות גבוה מאד
    סגור
חיפוש ני"ע חיפוש כתבות