
המנהל הכי טוב, היזם הכי מוצלח, היזם הכי פורה, המהפך הכי מרשים - עוד שלושה ימים ההכרזה על אנשי השנה של ביזפורטל
קרוב ל-200 אלף גולשים הצביעו לאיש השנה של ביזפורטל. נותרנו עם 10 פיינליסטים ומהם ייקבע איש השנה של הגולשים (בשקלול התוצאות בשלב המוקדם). במקביל ביקשנו את אנשי מערכת ביזפורטל ואנשי שוק הון בעיקר מבתי השקעות לקבוע את איש השנה שלהם וקיבלנו אישים בולטים בשוק ההון, ביזמות, במהפך עסקי, בחשיבה מחוץ לקופסה. בתחומים ייחודיים. בעוד שלושה ימים נציג את הצמרת המכובדת.
ובינתיים, נחזור לרשימת המובילים שלכם: התחלנו ב-40 מועמדים ונותרנו עם 10, מהם ייבחר איש השנה. מועמדים מובילים הם שלמה אליהו, אתי אלישקוב, תומר ויינגרטן, עידן וולס, רני צים, קרן כהן חזון.
המשותף לכל המועמדים הוא יכולת לייצר ערך לחברה (רווחים) ולמשקיעים (תשואה), קבלת החלטות נכונה שהניבה תשואה. מדובר בבעלי שליטה, מנכ"לים של חברות שנסחרות בארץ ובוול סטריט, מנהלי השקעות מצליחים, אנשי עסקים ועוד. שנת 2021 הייתה טובה לכלכלה ולשווקים. חברות הרוויחו, גייסו, המשקיעים הרוויחו, אבל יש כאלו שהרוויחו יותר, שהצליחו יותר. המועמדים שלנו ייצרו רווחים לחברות שהם מנהלים, קיבלו החלטות ששינו את שוק ההון, הניבו לכם תשואה בחסכונות שלכם - הם מגיעים מהרבה תחומים - בעלים ומנהלים בחברות טכנולוגיות, תעשייתיות, פיננסיות ועוד; אנשי השקעות ופיננסיירים. כל אחד ואחד מהם הוא מנצח.
- אורית בנבנישתי - מנכ"לית חברת כוח האדם תיגבור 0.68% . מאז תחילת השנה עלה מחיר המניה של חברת תגבור בכ-230%, לשווי של 405 מיליון שקל. חברת תגבור נהנתה מגידול בשורת ההכנסות גם כתוצאה מהבחירות הרביעיות בישראל, וכמו כן ביצעה כמה החלטות עסקיות מעניינות, אשר כללו אף רכישה של שתי חברות עם פעילות משלימה. בנבנשיתי היא מבעלי השליטה בחברה והיא מובילה את החברה כבר תקופה ארוכה.
- רפי עמית - מנכ"ל חברת יצרנית המוליכים למחצה קמטק (US) ומבעלי השליטה ב פריורטק -1.51% . מניית קמטק הנסחרת גם בתל אביב וגם בוול-סטריט, הכפילה את שוויה ל-6 מיליארד שקל. לעמית מניות רבות בהצלחה של קמטק, הוא הקים אותה כחברה קטנה בתוך פריורטק והקפיץ אותה למספרים הנוכחיים. בפריורטק יש פעילויות נוספות לרבות פעילות פיתוח וייצור שבבים בסין שעשויה להנפיק בקרוב לפי שווי של מאות מיליוני דולרים.
- חגי שלום - בעלים ומנכ"ל רשת טיב טעם -0.64% . החברה המשיכה השנה את הביצועים הטובים של השנה הקודמת ובהתאמה מחיר המניה נסק בכ-605 לשווי של כ-1.1 מיליארד שקל.
- דודו מזרחי - מנכ"ל בזק -1.21% - בזק עברה מהפך בשנתיים האחרונות ובשנה האחרונה זה מתבטא במחיר המניה. הצמצומים בעלויות, לצד איחוד מטות, לצד החלפת בעלת השליטה בקבוצה, החזירו את המניה לאחת מחביבות המשקיעים. למזרחי הסולידי מניות רבות במהפך.
- רני צים - הבעלים ומנכ"ל רשת מרכזי הקניות רני צים 3.88% לא מסתפק בפעילות הנדל"ן המניב ומרכזי הקניות. הוא רכש השנה את פסגות קרנות נאמנות ופסגות ברוקראז' והכניס את הפעילות לחברת וואליו קפיטל בשליטתו. זה מהלך גדול והשנה יהיה המבחן הראשון שלו - במקביל לצמצום העלויות ופרסום הדוחות של פסגות לראשונה כחברה עצמאית.
- חנן פרידמן - מנכ"ל בנק לאומי 0.32% . לאומי הוא הבנק המנצח של השנים האחרונות. התוצאות טובות משל פועלים, המניה זינקה ב-73% בשנה - לעומת 45% בפועלים. פרידמן השכיל לנצל את הקורונה לצמצומי עובדים לצד האצת החדירה הדיגיטלית.
- אופיר שריד - מנכ"ל מליסרון 2.11% - חברת הקניונים הגדולה נסחרת במחירי שיא אחרי שבקרונה נפלה לשפל. פיזור הנכסים ברחבי הארץ, לצד החזרה של הקונים לקנייונים החזירו את הצמיחה לדוחות והחברה פרסמה תוצאות משובחות.
- ראסל אולוונגר - מנכ"ל טאואר 0.23% - כבר שנים רבות שאולוונגר מנהל את יצרנית השבבים טאואר. הוא הצליח להציל אותה מהתרסקות, הוא היה חכם מספיק כדי לייצר לה עוגני ייצור בחו"ל, ולא רק בישראל, והוא ידע להיות מוביל בנישות בתחום השבבים. התוצאות השנה מצוינות, העתיד נראה ורוד, טאואר בשיא של 12.8 מיליארד שקל והיא בהחלט חייבת את זה לאולוונגר.
- איתן בר זאב - יו"ר ביג 1.09% . בר זאב עומד בראש אחת מהחברות הגדולות הנסחרות בתל אביב בתחום הנדל"ן המניב. ביג בשליטתו מחזיקה בשליטה באפי נכסים כששתיהן הפכו להיות אחת מחברות הנדלן הבולטות בסרביה. חוץ מזה, ביג היא מעצמת קניונים מסחריים-שכונתיים וזה מתבטא בשיפור בתוצאות וגם כאן - במחיר שיא למניה.
- אייל בן סימון - מנכ"ל הפניקס -1.1% . כל חברות הביטוח הצליחו בשנה האחרונה לייצר רווחים פנומנליים (בפועל זה התחיל במחצית 2020). הן יצאו מחוזקות וגדולות יותר ממשבר הקורונה. אבל, הפניקס שעוד קודם היתה חזקה, עשתה זאת בגדול עם תשואה של 75% מתחילת השנה ושווי של 10 מיליארד שקל.
- אלי גליקמן - מנכ"ל צים . המניה של השנה נהנתה מגאות מטורפת במחירי ההובלה. זה אבסורד כי החברה הזו עברה שני הסדרי חוב, אבל יש אדם שהאמין בה גם כשהיתה באזורי התחתית - גליקמן טיפח אותה להרוויח גם בשוק נורמלי, לא רק בשוק מטורף כמו השנה, וגם עכשיו הוא מנסה לפתח מנועי צמיחה כאלו שירככו את הנפילה שצפויה להגיע כאשר מחירי התובלה ירדו.
- אמנון שעשוע - אחרי האקזיט עם מובילאיי הוא המשיך לנהל את התחום באינטל, וכעת מסתבר שאינטל רוצה להנפיק את מובילאיי בשווי של 50 מיליארד דולר - גם אם זה מוגזם, שעשוע הוא אחד החולים הגדולים של ההיטק הישראלי כשבשנה האחרונה הוא מאיץ את התקדמות הבייבי החדש שלו - הבנק הדיגיטלי.
- אילן ישראלי - מנכ"ל דנאל 0.13% . ההנפקה הכי טובה מעולם בבורסה היא דנאל. תשואה של 28% בשנה במשך 30 שנה. אין דברים כאלו. התשואה בשנים האחרונות טובה יותר וזה בזכות התחום הצומח של סיעוד, כוח אדם לצד הרחבת הפעילות דרך רכישות. דנאל היא חברה ש"בשליטת" המנהלים שלה. אין בה גרעין שליטה, והמנכ"ל אילן ישראלי הוא בהחלט אחראי להצלחה שלה.
- קרן כהן חזון - מנכ"לית תורפז 3.5% . אחת ההנפקות המוצלחות בבורסה בשנה האחרונה. וזאת בשעה שרוב ההנפקות היו לא ראויות או במחירים גבוהים מדי. תורפז שעוסקת בפיתוח תמציות טעם וריח לתעשיות הקוסמטיקה והמזון ביצעה מספר רכישות במקביל לצמיחה האורגנית שלה והיא כבר שווה 2.6 מיליארד שקל - פי 3 ממחיר ההנפקה.
- שרון פרשקובסקי - מנכ"ל פרשקובסקי 4.53% - הגאות בענף הנדל"ן הפכה חברות קטנות לענקיות. פרשקובסקי המשפחתית הפכה להיות אחת מהענקיות בתחומה עם שווי של 2.4 מיליארד שקל. יש הרבה חברות נדל"ן גדולות וטובות, אבל הצמיחה של פרשקובסקי היא מעל כולן.
- תמר גלילי - מנכ"לית אילקס מדיקל 0.14% - הקורונה חשפה את אילקס, אבל עוד לפני כן זו היתה חברה משמעותית בבורסה שלנו. עסקים נרחבים בתחום המכשור הרפואי, לצד חיסונים לקורונה, חברת ייבוא של מכשירי רפואה ופעילויות נוספות.
- שמעון אקהויז - בעלים של סופווייב 3% ואפיטומי. אקהויז מועמד קבוע בדירוגים השנתיים. מדובר באיש שעשה מספר אקזיטים גדולים בתחום האסתטיקה, לרבות אקזיט בסינרון ולומניס וכעת הוא מוביל חברות צעירות שהנפיקו בבורסה המקומית. היזם הבלתי נלאה, רוצה לעשות זאת שוב עם סופוייב ואפיטומי שהונפקו השנה - שתיהן נמצאות בשלב התחלתי, שלב החלום, אבל אקהויז הוכיח שהוא יודע להגישם חלומות.
- הראל ויזל - מנכ"ל פוקס 1.26% . איש השנה של השנה של הגולשים ושל מערכת ביזפורטל הוא שוב אחד המועמדים המובילים להיות איש השנה. 2021 היתה שנה טובה יותר מ-2020, גם בתוצאות, גם במניה, גם בשוק ההון - הנפקה של שתי חברות בקבוצה - טרמינל איקס וריטיילורס. הספק מדהים של פוקס ושל האיש שעומד מאחוריה - הראל ויזל.
- ברק רוזן - מנכ"ל חברת ישראל קנדה 1.64% . עוד חברה שהצליחה בזכות מחירי הדירות העולים. ברק רוזן המנכ"ל והבעלים יודע לרכוש ויודע לחלום. הוא רכש נכסים בסכומים של מאות מיליונים וחלם להפוך את זה למגדלי יוקרה, והחלום הגשים.
- אתי אלישקוב - מנכ"לית ליברה -0.46% . היא הקימה את ליברה כנגד הסיכויים, כדי להילחם בחברות הביטוח הגדולות והצליחה. הצליחה לגרום לחברות האלו לזוז מהר יותר, להבין שהתחרות הדיגיטלית מסוכנת להן. היא הצליחה לייצר עסק משמעותי, גדול, עסק שהנפיק השנה , עסק ששווה 600 מיליון שקל. שאפו גדול, הצלחה ענקית.
- רועי מן וערן זינמן - מנכ"לים מאנדיי (סימול: MNDY). החברה הישראלית שהונפקה השנה בוול סטריט ופיתחה סוג של מערכת ארגונית שבה עובדי הארגון יכולים לדבר-לתקשר בצורה נוחה ומותאמת לצרכים שלהם. השווי בהנפקה והשווי שהגיעה אליו - כעת כ-14 מיליארד דולר, הוא הפתעה, אבל המנכ"לים המשותפים אחראים על אחת מהחברות הישראליות הגדולות בעולם ואחת ההנפקות המוצלחות ביותר בוול סטריט בשנה האחרונה.
- פרופ' יורם פלטי, הבעלים של NOVOCURE - פלטי בן ה-83 הוא יזם בנשמתו, הוא מחזיק בכמה עשרות מיזמים טכנולוגיים-רפואיים כאשר גולת הכותרת היא נובוקיור שנסחרת בוול סטריט לפי שווי של כ-9 מיליארד דולר. זו לא היתה שנה מדהימה לנובוקיור, ההכנסות עולות אבל לא מספיק (קצב שנתי של כ-530 מיליון דולר), והמניה גם ירדה, ועדיין - אנחנו נותנים לפרופ' פלטי את הכבוד - אין הרבה חברות שעושות את מה שנובוקיור עושה, אין הרבה יזמים עם חוש יזמי ויכולת כמו שלו.
- תומר בר זאב - מנכ"ל איירון סורס (סימול: IS) - בר זאב הקים את איירון סורס, לא התפתה לעזוב בדרך למרות הצעות מעניינות, רכש חברות תוך כדי תנועה, והצליח להגיע לוול סטריט לפי שווי פנומנלי של 12 מיליארד דולר. מאז המניה ירדה, אבל הקופה של איירון סורס מלאה במזומנים. במקביל התוצאות של החברה משתפרות והחברה ממשיכה לבצע רכישות כדי לשדר צמיחה. אז יכול להיות שהשווי היה גבוה, יכול להיות שהוא עדיין גבוה, אבל אי אפשר לקחת מאיירון סורס את ההצלחה.
- רונן סמואל - מנכ"ל קורנית דיגיטל - חברת דפוס דיגיטלי שהיתה עד לפני מספר שנים, חברה נחמדה, קטנה-בינונית, הפכה בשנים האחרונות לענקית של 7 מיליארד דולר. וול סטריט מאוהבת בה, גם בזכות הצמיחה, גם בזכות המודל העסקי וגם בזכות השת"פ עם אמזון.
- יאיר לפידות - בעלים ומנהל של ילין לפידות. בית ההשקעות הפרטי (מוחזק 50% על ידי אטראו שנסחרת בבורסה) מצליח לדווח על רווחיות ורווחים פנומנליים, הגבוהים ביותר בענף, לצד אלטשולר. הוא לאורך השנים מגדיל את היקף הנכסים המנוהלים בהתמדה, במקביל לגידול ברווחים, וכל זה לצד תשואות טובות לעמיתים.
- גיל שוויד בעלים ומנכ"ל צ'ק פוינט - שוויד מועמד להיות איש השנה משתי סיבות עיקריות - הראשונה והברורה היא שהוא עומד בראש צ'ק פוינט החברה שעדיין מובילה את תחום הסייבר. השנייה - שהוא עומד בלחץ, בנחישות, בהתמדה ולא מוכן לעשות לגישתו - שגיאות. הוא לא מוכן לעשות עסקאות גדולות, הוא לא מוכן להיכנע לתכתיבים של וול סטריט. אז נכון שיש כליפיו הרבה ביקורת וצ'ק פוינט איבדה את הצמיחה, אבל שוויד הוא מנכ"ל שיש לו דרך מובנית והוא לא נכנע לתכתיבים חיצוניים.
- ברק עילם - מנכ"ל נייס 0.28% , מאנשי השנה שעברה, וגם השנה הוא מועמד כי הוא המשיך לעשות את העבודה הטובה בנייס, כי החברה בשיא בתוצאות, וקרוב לשיא בשווי.
- שלמה אליהו - בעל השליטה בחברת האחזקות מגדל ביטוח 2.42% . אליהו מורווח. הסבלנות שלו השתלמה. אחרי שסבל מהפסדים גדולים על ההשקעה במגדל, הגיעה הקורונה, היו חודשיים קשים ומי אחר כך מניות חברות הביטוח חזרו לטוס. השנה הפך אליהו למורוח על השקעותיו במגדל, וזה הישג גדול.
- גילעד אלטשולר - מייסד ובעלים של בית ההשקעות אלטשולר שחם סבל בשנה החולפת מתשואות בינוניות, אבל זה לא הפריע לו להפוך לגורם דומיננטי בשוק הפנסיה עם צמיחה מרשימה ויעד שאפתני עוד יותר, זה גם לא הפריע לו לעשות את המהלך הגדול ביותר מאז הקמת הבית - רכישת פסגות גמל, מהלך עסקי חשוב שהאיץ את הרווחים של החברה.
- האחים זלקינד - מיכאל ודניאל זלקינד, בעלי השליטה אלקו 3.47% , בעלת השליטה באלקטרה, אלקטרה צריכה, אלקטרה נדל"ן, היו השנה מאוד פעילים - רכשו את השליטה ביינות ביתן, בדסק"ש, בסופרגז, בחברות הסעה, בחברות-מתחמי דיור בארה"ב ועוד. אין גוף דינמי מהם בשוק ההון וזה התבטא בשיפור בתוצאות העסקיות של החברות בקבוצה, לצד העלייה במחיר מניותיהן.
- אייל חנקין - מנכ"ל עזריאלי קבוצה 1.44% . היתה קורונה? עזריאלי יצאה מהמשבר של 2020 חזקה יותר, מגוונת מאוד, עם מנועי צמיחה חדשים לרבות הדטהסנטרס ובתי האבות.
- רן עוז - מנכ"ל ישראכרט 1.64% , היה מנכ"ל מגדל. עוז אמר כבר בתחילת הקורונה שהרווח המייצג של מגדל הוא 500-600 מיליון שקל - הוא עמד ביעד. בהמשך, עזב עוז את מגדל אחרי שהמניה השיגה תשואה של 200% בשנה. ועכשיו הוא מנסה להצליח גם בישראכרט.
- סמדר ברבר צדיק - מנכ"לית בינלאומי 0.48% . האישה החזקה בעולם הבנקאות. בעוד מנכ"לי הבנקים מתחלפים כל שנים בודדות, ברבר צדיק איתנה בתפקידה כמנכ"לית הבנק הבינלאומי. ברבר צדיק, החליטה אסטרטגית להשקיע בתחום שוק ההון והיא נהנית מגידול משמעותי בהכנסות בתחום זה, כשבמקביל הבנק גם מגדיל רווחיו בתחומי הפעילות המסורתיים.
- ג'קי בן זקן - זו השנה של בן זקן. אחרי כמה שנים בהן הוא נעלם, אחרי פרשת מנופים שבעקבותיה הואשם בסחר במידע פנים וישב בכלא, בן זקן חזר בכל הכח - שתי ההשקעות הבולטות שלו השנה הן שתי המניות עם התשואה הגבוה ביותר בדירוג המניות הטובות של הנשה - בריל -0.62% ו- ארנה גרופ . הוא השתלט על בריל ומאז היא טסה במאות אחוזים, והוא הגדיל את החזקתו בארנה (לשעבר מנופים) והרוויח בגדול.
- רביב צולר - מנכ"ל איי.סי.אל 1.53% . בשנה הנוכחית השלים מחיר המניה טיפוס של כ-85% לשווי של 38 מיליארד שקל. איי.סי.אל היא מהמניות הטוובת בקרב תל אביב 35 וצולר כמנכ"ל ידע לנתב אותה למנועי צמיחה חדשים-נוספים.
- אייזיק דבח - הבעלים של דלתא . אחד מאנשי השנה הבולטים בשנים האחרונות וגם השנה. דלתא עברה חודשים קשים עם פרוץ הקורונה, אבל זה הרחק מאחור. היא השלימה השנה את הנפקת דלתא מותגים (החברה שפועלת בארץ), הגדילה את המחזור במקביל לסינרגיה עם הרכישות, ונערכת להנפקה בוול סטריט.
- תומר ויינגרטן - מנכ"ל סנטינל וואן (סימול: S), החברה שהנפיקה בוול סטריט השנה היתה לתקופה מסוימת החברה הישראלית הגדולה בעולם עם שווי של מעל 20 מיליארד דולר, מאז המניה נרגעה מהעליות של אחרי ההנפקה והיא נסחרת ב-12 מיליארד דולר - עדיין מהחברות הישראליות הגדולות בעולם. ויינגרטן היזם הצליח להגיע לשווי של חברות הסייבר הגדולות במהירות יחסית ובינתיים הוא מספק תוצאות מצוינות וגם התחזית לשנה הבאה מרשימה.
- איתן אופנהיים, מנכ"ל נובה -2.47% החברה הדואלית שלא מפסיקה להפתיע. גם בתוצאות וגם במחיר המניה. מאז תחילת השנה עלה מחיר המניה בכ-85% לשווי של 11.6 מיליארד שקל.
- צבי לנדו, מנכ"ל סולאראדג'. החברה שהצליחה להיכנס השנה ל-S&P500 אחרי שצמחה מדי שנה ב-505 בהכנסות בשלוש שהנים האחרונות ואחרי שהפכה לאחת מהישראליות הגדולות בעולם.
- בצלאל מכליס - מנכ"ל אלביט מערכות 0.66% מאנשי השנה הבולטים בשנים האחרונות ואחד מאנשי השנה המובילים בשנתיים האחרונות בדירוגים של ביזפורטל. גם השנה היתה שנה נהדרת לאלביט מערכות - עלייה בהכנסות, בצבר כשהמניה חוזרת למסלול עליות.
- עידן וולס - מנכ"ל דלק קבוצה 2.7% נכנס לתפקיד רגע לפני תחילת משבר הקורונה. כל הסיכויים היו נגדו, אך במקביל להתארגנות מול הגופים הפיננסים ומחזיקי החוב (וזה לא היה פשוט) כדי לדחות את החוב, הוא הצליח לממש נכסים ולגרום לחברה ל"צוף" בתקופה הקשה. אחרי חצי שנה של סיוט מתמשך, מחייר הנפט טסו לשמיים ודלק נמצאת במקום אחר לגמרי.
- 27.שולתתתתת1 30/08/2022 00:33הגב לתגובה זושוויד כי הוא שמרן והשאיר את החברה בישראל. שעשוע כי הוא חכם. ומושליקוב בגלל האמביציה והרצון להצליח.
- 26.לרון 02/01/2022 15:50הגב לתגובה זוכוכבים,אך התקופה "כוכבית" באופן יוצא מן הכלל, נראה כשיבוא השפל מי שוחה "ללא בגד ים" כדברי הגורו!!
- 25.אבי3 28/12/2021 12:05הגב לתגובה זווהוא האחראי לכך
- 24.אורנה 26/12/2021 11:46הגב לתגובה זוהוכיח את כצנו בגדול
- 23.נוני 25/12/2021 17:37הגב לתגובה זוללא ספק עידן ולס תותח
- 22.נירו 23/12/2021 11:13הגב לתגובה זוולכן אין שום ספק שהראוי ביותר הוא עידן וולס, הוא קיבל בדיוק בזמן הכי גרוע קבוצה חבוטה עם חובות חתך בבשר החי והביא את הספינה לחוף מבטחים, לתפיסתי הרבה יותר קשה להרים חברה מהקרשים מאשר לרכב על גל ההצלחה בשווקים ועל כן מגיע לו שאפו והכרה, משקיע מרוצה בדלקיות למינהן
- 21.שלי 22/12/2021 16:37הגב לתגובה זואין שום השוואה בין כושר הניהול האיכותי של אלוונגר לואלס או צים שלא מבינים בניהול.
- 20.רוברט 22/12/2021 12:55הגב לתגובה זועידן וולס
- 19.שרה 22/12/2021 10:04הגב לתגובה זומיוחד יחיד אדיב וידען
- סמי 23/12/2021 09:33הגב לתגובה זומחיר הנפט עלה אז בגלל זה הוא איש השנה? הוא לא מחליט בלי תשובה.תהיו רציניים.
- 18.אנונימי 22/12/2021 09:30הגב לתגובה זועושה עבודה טובה !
- 17.הראל ויזל מקום ראשון (ל"ת)אבי 22/12/2021 09:20הגב לתגובה זו
- רוברט 22/12/2021 12:56הגב לתגובה זוזה קטגוריה לאיש השנה, לא הגנב כספי קורונה ובכיין השנה !
- 16.אסף 22/12/2021 09:07הגב לתגובה זומגדל הצליחה להתאושש השנה **למרות** שלמה אליהו ולא בזכותו. הוא עדיין מנסה לחבל אבל בנתיים הבורד מונע ממנו
- 15.חביב זורק 21/12/2021 10:13הגב לתגובה זו????
- 14.YL 20/12/2021 14:12הגב לתגובה זוהרודנות ש הנהיגה בבנק והפיכת מנהלי מחלקות גם מנהלים בכירים ל זומבים לא מצדיקה הכנסתה לרשימה כו מכובדת***דרך ארץ קדמה ל תאוות בצע
- 13.שמואל 19/12/2021 19:41הגב לתגובה זוהצעיד את נייס קדימה בגדול.
- 12.המספרים מראים שלמה אליהו ההיא מליברה סתם טרנד (ל"ת)יעקב 18/12/2021 20:03הגב לתגובה זו
- 11.קוצרו אבי 17/12/2021 14:38הגב לתגובה זוראסל אלוואנג הכי קידם את טאוור להישגים.
- 10.אאא 17/12/2021 12:25הגב לתגובה זורק רני צים התותח !!!
- 9.בטי 17/12/2021 12:24הגב לתגובה זורני צים
- 8.קרן חזון-כהן התותחית. משאירה אבק לכולם. (ל"ת)דורי 16/12/2021 13:49הגב לתגובה זו
- 7.א 16/12/2021 12:26הגב לתגובה זואיש צנוע, שרואה את העובד הכי פשוט כהכי חשוב, מסתכל לעובדים בגובה העניים, ובהתאם פועל לטובתם. כן ירבו אנשים כאלה.
- יהווית 19/12/2021 01:02הגב לתגובה זולמה רק?
- 6.שמילו 16/12/2021 11:16הגב לתגובה זובנק שמרבית רווחיו הם מפפערי הריבית זהו בנק ששודד את הלקוחות. לא רק בעמלות גבוהות אאלא בעיקר מפערי ריבית הזכות והחובה מול פקדונות וההלואות של לקוחות הבנק.
- 5.לרון 16/12/2021 10:37הגב לתגובה זומנכ"ל "הבינלאומי"?????תחליטו.....דב ילין הוא הרוח בעסק לפידות הוא ה"פנים" בפרונט,ילין הוא "מביא התשואות" עוד מהימים שהיה ב דש
- 4.גיא פרץ 15/12/2021 20:05הגב לתגובה זואחראי למעבר של דלקקב משואה לתקומה , לא רק שניצלו מקריסה אלא הולכים וממצבים את עצמם כחברה חזקה ורווחית ברמות , שנת 2022 הולכת להיות שנת הפריצה של דלקקב ושנת ביסוס מעמדו של וואלס בטופ של הניהול
- חחחח (ל"ת)מרקו 19/12/2021 11:27הגב לתגובה זו
- 3.יוספוס פלאביוס 15/12/2021 11:45הגב לתגובה זוקיבל חברה בהתדרדרות לתהום, כשתוך כדי הנפילה התווספו אבני ריחיים כבדות מאוד, כתיקי האופדיואידים ותאום המחירים (שלא באשמתו), והצליח לייצב אותה. אלמלא קאר שולץ החברה הייתה פושטת רגל מזמןןןןן!!!! מנכ"ל שמנהל חברה באופן כזה ותוך כדי לחימה אינטנסבית מגיע לו גם לקבל את מנכ"ל העשור.
- ברוך 16/12/2021 10:00הגב לתגובה זוהרוויח יותר מהחברה
- 2.ג'קי בן זקן תותח על איפה שם יד יש ברכה (ל"ת)שםדוד 15/12/2021 10:22הגב לתגובה זו
- במיוחד בבית הסוהר ? (ל"ת)פרוספר 19/12/2021 11:27הגב לתגובה זו
- 1.ברור שהראל ויזל (ל"ת)אבי 14/12/2021 21:33הגב לתגובה זו
- יגאל 16/12/2021 17:37הגב לתגובה זוהאיש שהמציא את בכי התמרורים.בכה הזיע צעק "הצילו!!!!".לקח את כספי המס שלכם וחילקדיוידנד.....