ניסוי מוצלח לבריינסווי: "התוצאות שהתקבלו מאד משמחות ומבשרות מהפכה קלינית ומחקרית"
חברת
בריינסוויי
-1.42%
בריינסוויי
1,811
-1.42%
בסיס:1,837
פתיחה:1,837
גבוה:1,856
נמוך:1,795
תמורה:1,731,777
לעמוד ציטוט
חדשות
גרפים
פרופיל חברה
המלצות
כתבות נוספות בנושא:
מדווחת היום על תוצאות סופיות בניסוי קליני שהתבצע במרכז לבריאות הנפש שלוותה, שמטרתו לבדוק את ההשפעה של הסטימולטור הרב ערוצי שפיתחה החברה על מאפייני העירור המוטורי.
צריכת אנרגיה – במסגרת הניסוי נמצא כי צריכת האנרגיה של סליל ארבע-ערוצי נמוכה ב- 54% בממוצע מזו של סליל ה- Figure 8 החד ערוצי (TMS שטחי) הנמצא בשימוש בטיפולי TMS. קרי, צריכת האנרגיה הנדרשת מן הסטימולטור נמוכה באופן משמעותי ומאפשרת להרחיב באופן משמעותי את מגוון הפרוטוקולים ומאפייני הטיפול בסטימולטור הרב-ערוצי, כולל יישום פרוטוקולים של גירוי בתדירויות גבוהות ורצפים ארוכים מאלו האפשריים כיום.
מיקוד בעומק המוח - החוקר בניסוי מציין כי העבודה המשולבת של הסטימולטור הרב ערוצי שפותח בחברה יחד עם סלילים רבי-ערוציים מאפשרת, לראשונה, לקבל מיקוד של הגירוי באזורים עמוקים של המוח תוך הקטנת ההשפעה בשכבות המוח השטחיות.
עוד נמצא בניסוי, כי הסטימולטור הרב-ערוצי יכול לאפשר לראשונה גמישות רבה בשליטה על אופני ההשפעה על איזורי מוח שונים כולל שילוב של הגברת התגובה באיזורים מסוימים והקטנתה באיזורים אחרים סימולטנית.
ד"ר יפתח רוט, המדען הראשי של בריינסווי, אמר היום: "התוצאות המצוינות שהתקבלו מאד משמחות ומבשרות מהפכה מבחינה קלינית ומחקרית בעולם ה-TMS. מדובר בסטימולטור חדשני המאפשר ליצור עירור ו/או דיכוי של אזורי מח מסויימים במקביל בו זמנית בעד חמישה אזורים שונים. הסטימולטור הרב ערוצי משפר את יכולת המיקוד של טכנולוגיית ה- Deep TMSבאזורים עמוקים במח תוך הקטנת ההשפעה באזורים השטחיים.
אודות בריינסוויי
מכשיר ה – DEEP TMS משמש לטיפול רפואי לא פולשני בהפרעות נפוצות בתפקוד המח. המכשיר הרפואי (Deep TMS) מבוסס על סליל אלקטרומגנטי בעל מבנה מיוחד המחובר לספק זרם חשמלי המשתנה במהירות ויוצר שדה חשמלי באמצעותו ניתן להשפיע על אזורים שונים בעומק המוח על ידי גירוי או דיכוי עצבי בהתאם לתדר ההפעלה.
בריינסוויי עוסקת בפיתוח מכשיר רפואי לטיפול לא פולשני בהפרעות נפוצות בתפקוד המח. המכשיר מבוסס על סליל חשמלי בעל מבנה ייחודי המחובר לספק זרם חשמלי המשתנה במהירות ויוצר שדה מגנטי באמצעותו ניתן להשפיע על אזורים שונים בעומק המח על ידי גירוי או דיכוי עיצבי בהתאם לתדר השדה המגנטי.
תודה.
לתגובה חדשה
חזור לתגובה
-
2.יודעהעקרב 26/10/2011 17:27הגב לתגובה זו0 0ברנסווי ופלוריסטם.......................סגור
-
1.וזוהי רק ההחלה לה לה.. (ל"ת)אלעד 26/10/2011 16:11הגב לתגובה זו0 0סגור