השף ארז קומרובסקי וסוגת בשת"פ לקראת השקת סדרה של 10 סוגי קמח חדשים

קומרובסקי ליווה את החברה בייעוץ מקצועי בשנה וחצי האחרונות. במסגרת השת"פ הרכיב השף והאופה מתכון לכל קמח אשר יוטבע על גבי האריזות
כתבי אייס |

חברת סוגת וארז קומרובסקי, השף והאופה יוצאים בשיתוף פעולה מיוחד לרגל השקת סדרה חדשה של 10 סוגי קמח ייעודים ופונקציונאליים. השקת הסדרה החדשה הינה תוצר של עבודת מחקר ופיתוח משותף של חברת סוגת, השף ארז קומרובסקי וטחנות קמח שטיבל, למעלה משנה וחצי.

במסגרת שיתוף הפעולה, העניק קומרובסקי מהידע המקצועי שלו בתחום לפיתוח הקמחים, וכן ירכיב מתכון לכל קמח אשר יוטבע על האריזות השונות ויהיה שותף לרווחים ממכירת הקמח.

סוגת תשיק סדרה חדשה של 10 סוגי קמח פונקציונאליים: קמח כפרי - קמח חיטה כהה, קמח לחלה - קמח חיטה לבן, קמח לחם - קמח חיטה לבן, קמח עוגות - קמח חיטה רך, קמח עוגיות - תערובת של קמח חיטה רך וקשה, קמח פיצה ופוקצ'ה כמו באיטליה - קמח חיטה לבן בהיר, קמח רב תכליתי - קמח חיטה לבן בהיר, קמח שיפון מלא, קמח תופח מלא אמיתי, קמח מלא אמיתי 100%.

דיוויד פרנקלין, יו"ר ומנכ"ל סוגת: "הרחבת קטגורית הקמח משלימה לסוגת את סל המוצרים אותו מספקת החברה ללקוחותיה. סוגת השקיעה משאבים לא מועטים, מחשבה רבה, מחקר, פיתוח לפני קבלת ההחלטה על השקת הקטגוריה. הרציונל אשר עמד מאחורי ההחלטה הוא להעניק לצרכנים סל מוצרים שלם ומגוון הכולל בין השאר מוצרי קמח ייחודיים ואיכותיים. כחברה הדוגלת בחדשנות מתמדת, גם בעתיד אנו נמשיך ונפתח את הקטגוריה יחד עם ארז קומרובסקי ונוסיף מוצרים ייחודיים בתחום הקמח".

ארז קומרובסקי מוסיף:"אני שמח לשתף פעולה עם חברה מובילה כגון סוגת. עם השקת הסדרה החדשה אנו יוצאים באמירה חדשה בעולם הקמח אשר הולכת לעשות מהפכה בשוק זה: לא מדברים יותר על קמח טוב או לא, אלא על הקמח המתאים".

הגב לכתבה

השדות המסומנים ב-* הם שדות חובה