
איתמר גרוטו מונה ליו״ר מחלקת הייעוץ בביונד אויל
״ביונד אויל״, חברת חדשנות בתחום המזון-טק המאריכה את חיי שמן הטיגון, מפחיתה עלויות ובזבוז, שמחה לבשר כי פרופסור איתמר גרוטו מונה כיו"ר מחלקת הייעוץ של החברה.
פרופסור גרוטו הוא רופא לבריאות הציבור ופרופסור לאפידמיולוגיה. בעברו היה מנהל שירותי בריאות הציבור בישראל והמשנה למנכ"ל משרד הבריאות. בין 2018 ל-2021, היה חבר בוועד המנהלי של ארגון הבריאות העולמי (WHO). במהלך התפרצות הקורונה בישראל, פרופסור גרוטו הוביל את קביעת האסטרטגיה הלאומית, והתפעול של אמצעי החירום של ממשלת ישראל. פרופסור גרוטו, בתפקידו כיו"ר מחלקת הייעוץ, יתרום לחברה על ידי ייעוץ על פיתוחים ותקנות הנוגעות לתעשיית המזון המטוגן.
"לאחר בחינה עמוקה של הטכנולוגיה של ״ביונד אויל״, המחקר והתוצאות שלה, אני מאמין שניתן לטפל בסוגיית הכימיקלים הלא בריאים במזון המטוגן והשפעותיהם על בריאותם של אנשים באמצעות הטכנולוגיה של ביונד אויל", אמר פרופסור איתמר גרוטו. ״אני נרגש להצטרף לצוות ״ביונד אויל״ כיו"ר המועצה המייעצת מכיוון שהנוסחה החדשנית הזו יכולה לעשות שינוי בבריאותם של אנשים."
"אנו שמחים לקבל את פרופסור גרוטו כיו"ר מחלקת הייעוץ שלנו שכן הידע והניסיון שלו ישפרו את מאמצי ביונד אויל להפוך לסטנדרט בינלאומי בבריאות מזון", אמר ד"ר תמיר גדו, מנכ"ל ביונד אויל. "ניסיונו של פרופסור גרוטו יהווה תרומה חשובה בהאצת ההתרחבות הגלובלית שלנו ובפיתוח הפתרונות החדשניים שלנו."
בפברואר האחרון, מונה גרוטו ליו"ר חברת PSYRX, המפתחת תרופות חדשניות לטיפול בדיכאון ובמחלות מעי דלקתיות, על בסיס מולקולות משנות תודעה.
- 5.אגס 04/08/2022 07:23הגב לתגובה זוטיגון או אוכל מטוגן זה לא בריא נקודה.
- 4.דרור 04/08/2022 04:52הגב לתגובה זואחלה איש . כל הכבוד .
- 3.לרון 03/08/2022 23:09הגב לתגובה זוכל תופס ציבוריות "עושה לביתו" בהמשך חוץ מנתניהו שאין לו ארנק ,כסף,מה זה???
- 2.לרון 03/08/2022 23:06הגב לתגובה זומאלו הממשיכים להכנס לנישות מגוחכות,רוציל ללכת נגד השמן השתמשו בפחות,או קנולה
- 1.צריכים את העילג הזה בשביל הקשרים (ל"ת)בושה 03/08/2022 22:55הגב לתגובה זו