יוניברסל מיוזיק: שיתוף פעולה עם פלטפורמת NFT

כחלק מהניסיונות של חברת התקליטים לייצר מקורות הכנסה חדשים במטרה להקטין את התלות בשירותים המוזיקה דוגמת ספוטיפיי, משיקה החברה האמריקאית שת"פ עם פלטפורמת Curio  לפיתוח אוספי NFT עבור האומנים שלה
 | 
telegram

חברת יוניברסל מיוזיק, אחת מחברות התקליטים הגדולות בעולם, מדווחת על שותפות עם פלטפורמת Curio לפיתוח אוספי אסימונים חסרי תחליף (NFT) עבור חברות התקליטים והאמנים שלה. זאת, כחל מהניסיון לייצר מקורות הכנסה חדשות, בתחום שתלוי במידה רבה בשירותי הזרמת המוזיקה.

בהודעת החברה נכתב, כי היא מתכננת לעבוד עם Curio כדי לפתח יצירות אמנות דיגיטליות, ופריטי אספנות אחרים עבור, החברה והאמנים שלה. כך, שהפלטפורמה של Curio תאפשר למעריצים השונים, לקנות NFTs ברישיון רשמי, כבר במרץ כחלק משיתוף פעולה של Capitol Music Group והזמר והיוצר הבריטי קאלום סקוט.

מייקל נאש, סגן נשיא בכיר לאסטרטגיה דיגיטלית בחברה, אמר כי NFTs ו-Web3, הדור הבא של האינטרנט המבוסס על טכנולוגיית בלוקצ'יין, מציג הזדמנות עבור החברות והאמנים ליצור מוצרים דיגיטליים ייחודיים למעריצים, בתקופה שבה הסטרימינג מאפשר גישה למוזיקה בכל מקום. "יש לנו הזדמנות, עם Web3, לקבל בעלות על הגישה", אמר נאש בראיון לרויטרס.

כותרת ראשית

- כל הכותרות

יוניברסל בחנה בתקופה האחרונה דרכים לנצל את הפופולריות ההולכת וגוברת של פריטי אספנות דיגיטליים, והגיעה עד כדי הקמת קבוצת מוזיקה, Kingship, המורכבת כולה מדמויות סימיאניות ממותג NFT Bored Ape Yacht Club. הקופים המונפשים, שחיים כפריטים ייחודיים בבלוקצ'יין הדיגיטלי, הפכו לפרסים נחשקים עבור סלבריטאים הוליוודים ואספנים אחרים.

השותפות מייצגת אבן דרך עבור Curio, שנוסדה ב-2020 והפסיקה את ה-NFT הראשון שלה בפברואר האחרון. לאחר מכן, החברה הוציאה יותר מ-75,000 פריטי אספנות דיגיטליים העובדים עם שותפים בתעשיית המוזיקה, הסרטים והטלוויזיה. הפלטפורמה כוללת NFTs בהשראת סדרת הטלוויזיה "אלים אמריקאים" של ניל גיימן וקלאסיקת הפולחן של יוניברסל משנת 2010 "האקסים של החברה שלי".

תגובות לכתבה(0):

התחבר לאתר

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חיפוש ני"ע חיפוש כתבות