מניית סנאפצ'ט, האם היא בדרך להיות סיפור פייסבוק או טוויטר?
פרשן וול סטריט של Bizportal על הסיכויים והסיכונים ברכישת מניית סנאפצ'ט נוכח הירידות
איזו חגיגת כותרות. הבורסות בניו יורק "מתרסקות", "סיפור טראמפ נגמר", ועוד. מזל שגם יש כמה עובדות בסביבה. תקראו למשל מה כותב האקונומיסט שעד לא מזמן לא פסק מלהזהיר על "עוד 2008". "למרות החרדות", כותב השבועון שרואי השחור כ"כ אוהבים, "ההתאוששות הגלובלית אמתית". כדאי ללמוד אנגלית בשביל המאמר הזה. כלכלת סין לא נסוגה, האיחוד האירופי לא מתפרק כ"כ מהר. הרווחיות וההתייעלות ימשיכו לשגשג, המנוע הטכנולוגי רק בתחילת דרכו ונראה שגם AAPL לא תגיע ל 50 דולר.
הצעתנו, למי שמאמין שבתי הנבחרים הרפובליקאים יקלקלו לטראמפ את תכניות הבריאות, התשתיות, ההתייעלות הממשלתית ואפילו את החומה ובשל כך השוק יתרסק, שלא ינצל את התיקון (אם בכלל נראה תיקון משמעותי) לקנות מניות מובילות.
SNAP INC (סימול: SNAP), האם זה ספור דומה ל-FB או ל-TWTR?
רבים השואלים, "האם כדאי לנצל הירידות לרכישת SNAP"? מניית החברה שהנפקתה להטה בוול סטריט נפלה אל מתחת למחיר ההנפקה וזה מייצר עניין. רבים מאמינים שמה שקרה למניית FB לאחר ההנפקה ישוחזר גם במקרה של SNAP אבל ישנם אחרים שחוששים שמה שקרה ל-SNAP מצביע דווקא לכיוון TWTR, להמשך הירידות. ננסה להבין היום, מהכיוון של וול סטריט, מיין סטריט והמשקיע, את סיפורה של SNAP ולאמוד הסיכויים והסיכונים.
SNAP, ששווייה מוערך ביותר מ-22 מיליארד דולרים, היא בסה"כ תינוקת בת 4.5 שנים. החברה נוסדה בספטמבר 2011 ע"י שלושה בוגרי אוניברסיטת סטנפורד, תומאס שפיגל בן ה-27, רוברט קורנליוס מרפי בן ה-29 ורגי בראון. ב-2013 זרקו שפיגל ומרפי את בראון, האיש שלמעשה הביא את הרעיון שבעקבותיו הוקמה החברה, מהשותפות. בראון תבע את שני האחרים על גנבת רעיון אבל התפשר תמורת "משהו בין עשרות מיליונים למאה מיליון".
- אירופה מנסה להישאר רגועה בזמן שטראמפ מבעיר את השווקים
- התגובה של האיחוד האירופי נגד מכסי טראמפ והאם זה טוב או רע לשווקים?
באותם ימים הציע מארק צוקרברג לרכוש את החברה, מה שהתחיל את "הקשר" בין SNAP ל-FB והעלה אותה על מפת התקשורת, והחברה הצעירה הפכה כוכבת במדיה הפיננסית/כלכלית ובדיוק כפי שקרה עם פייסבוק, גוגל וטוויטר, התיאבון להנפקתה הלך וגדל הרבה לפני שההנפקה בוצעה. בשנים שעברו עד להנפקה השקיעו בחברה, בהשקעות פרטיות, ענקיות ההשקעות כמו Fidelity Investments, BlackRock ,T. Rowe Price ו- Wellington וגם עלי באבא (סימול: BABA).
המומנטום הלך וגדל וכאשר הגיעה ההנפקה נלחמו משקיעים בחירוף נפש לזכות בהקצאת מניות. ההנפקה, בניצוח חתם העל, גולדמן סאקס (סימול: GS), אכן הצדיקה את הציפיות שנבנו. המניה הוכפלה ביום המסחר הראשון וערך החברה הגיע כמעט ל-35 מיליארד וזאת אל מול התוצאות העסקיות שהציגה ב-2016, מכירות של 404.5 מיליון, הפסד תפעולי של 520.4 מיליון ונקי של 514,6 מיליון או 64 סנט למניה, Only in America.
כפי שקרה ל-FB וגם ל-TWTR, כך גם SNAP התדרדרה אל מתחת למחיר ההנפקה. ערך החברה בימים אלו נע בסביבות ה-22.5 מיליארד כאשר עד ה-20.3 לא היה אפילו אנליסט אחד שהמליץ לנצל הירידות ולקנות (די בדומה להתנהגות האנליסטים כש-FB ירדה ל-17 דולרים). שבעה אנליסטים המליצו למכור וארבעה ב"החזק" כאשר קונצנזוס מחיר המטרה עמד על 18.6 דולרים. שלשום, ב-21.3, הגיעו ארבע המלצות מעודכנות, שתיים לקניה עם מחירי מטרה של 25 ו-30 דולרים ושתיים בהמלצת מכירה עם מחירי יעד של 10 ו-15 דולר, מה שממחיש את שכתבנו על ההדמיה האפשרית ל-FB או ל-TWTR.
- טראמפ הוא פיל בחנות חרסינה, אבל לא ישבור את הכלים
- ההיגיון מאחורי השיגעון - מה טראמפ מנסה להשיג ולמה ייתכן שהנפילות ייעצרו?
- תוכן שיווקי "הקרנות הפאסיביות מהוות 60% מהענף"
שלא תטעו רבותיי, אנחנו לא טוענים חלילה ש-SNAP זה כישלון, ההפך. מהבחינה העסקית זו הצלחה שיחסית מרשימה יותר מהצלחתן של FB, TWTR או GOOG בארבע שנותיהן הראשונות, אבל הבעיה שבפניה עומד המשקיע גדולה. הערכת החברה עדיין בחלל אבל אם תמשיך לצמוח ולפתות את המפרסמים אז ההערכה הנוכחית, כפי שראינו ב-FB לא תשנה דבר. מאידך, ישנה טוויטר שאינה מצליחה להתרומם עסקית ומנייתה מתדרדרת.
התנהגות מניות כמו FB, GOOG, BABA, TWTR ואחרות מחברות הרשת מוכיחה שתי אמתויות. הראשונה, שלערכים יש פחות ופחות משקל בקבלת החלטות ההשקעה של המשקיע והשנייה, שההבנה של המשקיע בתחום הפעילות של החברות (איך הן מרוויחות? מה בדיוק המוצר?) נמוכה ביותר.
מה בדיוק עושה החברה?
מעבירה תמונות וסרטי וידאו ולאחרונה גם יצרנית משקפי וידאו (ה-Spectacles). ה-Snapchat, יישום צילום שמאפשר לאנשים לתקשר ביניהם באמצעות תמונה, קול וכתב שדומה מאוד ומתחרה באינסטגרם, הוא מוצר הדגל שלה. התחום הוא מהתחרותיים ביותר בסקטור העברת האינפורמציה האלחוטית והצלחתה תימדד במספר המשתמשים והיכולת שלה למשוך מפרסמים שהם מקור הכנסותיה. בגדול, הם מתחרים בכל חברה שנוגעת בהעברת אינפורמציה אלחוטית והפרסום באמצעותה. מאפל ופייסבוק (כולל כמובן אינסטגרם) ועד גוגל (כולל יוטיוב) וטוויטר.
לכל המתחרים שהזכרנו יש עצמה טכנולוגית, כלכלית ושיווקית שכרגע גדולה בהרבה. בנוסף לאלו, הם מתחרים בתחומים נוספים והתחרות הפוטנציאלית מתפתחת גם מכיוון חברות התקשורת והמדיה הענקיות, מ-AT&T ועד וורנר, וכל זה רק בשוק האמריקאי ומבלי להביא בחשבון את החברות הזרות והאגרסיביות שמנסות להיכנס כמו Kakao ו-Naver הקוריאניות, Tencent ו-Meitu הסיניות ועוד.
החברה בונה על השתלבות במקום מוביל בפרסום קונבנציונלי לאלחוט, שם קצב הצמיחה המהיר ביותר (לפי IDC יעלו סכומי הפרסום באלחוט מ-66 מיליארד דולרים ב-2016 ל-196 מיליארד ב-2020 כאשר סך הפרסום כולו יעלה באותה התקופה מ-652 מיליארד ל-767 מיליארד).
על מנת למשוך את המפרסמים חייבת החברה, כמו כל מתחרותיה, "לנצח" טכנולוגית ולפתות יותר משתמשים מאידך (על מנת למשוך מפרסמים). כך שלמרות ההצלחה המרשימה בהכנסות עד כה (התחילה "למכור" רק ב-2015, מכירות של 58.7 מיליון וב-2016 קפצו המכירות ל-404.5 מיליון כאשר התחזית היא ל-1.04 ו-2.02 מיליארד ב 2017-18 בהתאמה) ולמרות שביעות הרצון של המפרסמים (בספטמבר 2016 קבע המחקר Digital Campaign Management System Report שבוחן שביעות רצון של מפרסמים שסנאפ ראשונה מבחינה זו ולפני פייסבוק, גוגל, אינסטגרם, טוויטר ויו-טיוב) המשימה אינה קלה והתחרות תלך ותחריף.
האסטרטגיה מושתתת לפיכך על השקעה מסיבית בחדשנות טכנולוגית. הסיבה האמיתית להערכות הגבוהות שקיבלה החברה בהנפקה קשורה בנתון ההכנסה הממוצעת למשתמש (ARPU - Average Revenue Per User) שמשקיעים מאמינים שהוא גבוה יחסית אצל סנאפ שהתחילה לפרסם רק ב-2014 וההצלחה, עד כה, מרשימה.
אז כדאי לנצל הירידות ולהשקיע או לא?
כיוון שהבנתם של הרוב המכריע של המשקיעים, גם בחדשנות בתחום וגם בדרך בה המפרסמים מקבלים החלטות, מוגבלת, אז בשלב הנוכחי, לדעתנו, SNAP היא משחק לספקולנטים ול"מבינים" בלבד כי הניסיון לנחש התפתחויות בכלכלת הרשת, לזהות מנצחות או מפסידות, מאז החלה הכלכלה הזו להשפיע, לא הניב פירות למשקיע. מי שקונה SNAP רק בגלל מה שקרה ב-FB או מוכר רק בגלל מה שקרה ב-TWTR, פשוט מהמר. גם המומחים (לא רק האנליסטים) במקרה זה אינם אלא "משענת קנה רצוץ".
אם תלכו לאתר חברת טראפיס, אחד האתרים היותר מעניינים להערכות ודעות מנומקות ושמומלץ להשתמש בהם כחלק מקבלת ההחלטות לכול השקעה, תגלו שמומחי האתר מעריכים שההכנסות פר משתמש, שב-2016 היו 6 דולר בארה"ב (בהשוואה ל-8 דולר אצל פייסבוק), יגיעו ב-2024 ל-70 דולר. מרשים אבל מביא אותם להערכה עכשווית כלכלית של המניה ל-17 דולר, מתחת למחירה הנוכחי.
"המשחק" הזה, בין ההכנסה למשתמש למחיר המניה, שמתואר היטב באתר הפך לאמצעי הערכה מקובל במניות חברות הרשת וניתן, לפי ההערכות המשתנות של המשקיע, "לשחק" במרכיביו. המהנדס Anutham Adusumilli, שהתמחה בכלכלת הרשת ומרצה במכון הטכנולוגי בג'ורג'יה, טוען שהפלטפורמות של סנאפ מעולות מהמתחרות ומבטיחות את המשך הצמיחה המהירה ולכן מעריך את ערכה "הנכון" של המניה היום ב-38.7 דולר ולעומתו, אחד ממומחי טראפיס עצמה, Aditya Chopra, מגיע לערך עכשווי של 11.2 דולר.
גם ב-RBC Capital בדקו את הנושא, ולפי המחקר שהם ביצעו, אינסטגרם מועדפת על סנאפצ'ט ולכן הם ממליצים להמתין ולראות כיצד סנאפ מתקדמת. "אין שום הצדקה", הם טוענים, "להעריך חברה עם כ-150 מיליון משתמשים בלבד לפי 25 מיליארד דולרים". מחיר ההנפקה נתן ערך של 200 דולרים לכל משתמש של סנאפ שזה, פחות או יותר, שווי המשתמש של פייסבוק אבל משתמש של סנאפ מביא לחברה הכנסה של 2.56 דולר לעומת 4.4 דולר שמכניס כל משתמש של פייסבוק, וההשוואה במקומה שהרי ההכנסות של שתי החברות באות מפרסום (אגב, גם ההערכות ההכנסה פר משתמש שונות בין המעריכים בגלל הפער בין "משתמש" ל"מבקר" באתר).
ב-RBC חושבים שהסיכוי שהחברה תכה את המתחרות קטן ביותר ובעיקר בשל העובדה שהיתרון הטכנולוגי אינו ברור עדיין ולמתחרות עוצמה כספית ושיווקית גדולה בהרבה. "ההנפקה", מציינת RBC, "הצליחה מעבר למשוער רק בגלל הצלחת אינסטגרם וכעת בא שלב ההוכחות שיהיה קשה לסנאפ". בנוסף, סנאפ סובלת עדיין מאותה בעיה ש"הורגת" גם את מניית TWTR, הרווחיות. אם סנאפ רוצה להידמות לפייסבוק ולא לטוויטר היא תצטרך לעבור לרווחיות גבוהה וזה לא קל לאור ההשקעות שתזדקק בתחום החדשנות, השיווק והבאת מומחים.
בקיצור ולאחר שכרון החושים של ההנפקה, סנאפ נמצאת במצב שבו נטל ההוכחה לצמיחה מהירה ומעבר לרווחיות עליה, אותו מצב שבו נמצאו FB ו-TWTR בזמנו, FB הצליחה להביא הוכחות ו-TWTR עדיין לא. מה עושה המשקיע ההגיוני/סולידי אם בכל זאת הוא מעוניין להשתתף במשחק הספציפי הזה בתחום ה-mobile-messaging? עדיף שיעמוד בינתיים בחוץ.
החששות שהעלינו תיראנה אולי לא הוגנות לנוכח ההצלחה המרשימה של סנאפ במיין סטריט אבל ממתי חשובה ההגינות בוול סטריט? תבדקו ותחליטו.
ישנם כמובן סלים שמכסים את התחום. SNAP הוכנסה בינתיים רק לסל אחד, ה-FPX שהוא "סל הזדמנויות", מכיל 120 מניות שעברו הנפקות לאחרונה ושנראות מעניינות, ו-SNAP מהווה בו רק 0.23%. זה סל מעניין מאוד שלאורך זמן מכה את SPY אבל לא יענה על הצורך. יש את ה-SOCL הגלובלי לחברות המדיה החברתית בראשות FB ו-Tencent (סימול: TCTZF) הסינית. הסל אינו כולל עדיין את SNAP אבל בהחלט עונה על הדרישות.
- 17.חופשי חופשי 30/03/2017 14:59הגב לתגובה זונתון מדהים שמתפרסם בתקופה האחרונה הוא שאישור מריחואנה (לגליזציה מלאה כמו בקליפורניה לאחרונה - לא רק לשימוש רפואי) - פוגע בצריכת הבירות וכנראה גם היין. אדם כבר לא צריך לשבת על בירה בסוף היום - כשהוא יודע שמחכה לו משהוא יותר אטרקטיבי בבית בנוסף מוצעים קוקטיילים שמכילים רמות נמוכות של THC (Beer Industry Could Lose $2 Billion From Legal Marijuana MAR 13, 2017
- 16.יצחק 29/03/2017 16:39הגב לתגובה זושלום שלמה , קראתי את המאמר שכתבת לא מזמן לגבי גילד ואכן נראה כי פוטנציאל גדול במניה ,אולם סכנת ה HEP C עדיין שוחקת רווחיות . האם לדעתך התמחור הנוכחי אכן הוגן או פחד שאייננו מוצדק ? לגבי UA -מניית הענק שצנחה 56% רק בשנה האחרונה , ושחברות כמו נייקי, אדידס, פומה וכו' נושפות בעורפה ... אולם ג'פריס הכריזו כי "הגיעה לתחתית" , אשמח לדעתך בנושא . בברכה, יצחק
- שלמה גרינברג 30/03/2017 11:11הגב לתגובה זולגבי GILD התמחור הוא מה שהשוק קובע מידי יום והשוק, בד"כ, קובע ע"ס ציפיות. "הבעיה בתמחור הנוכחי הוא שהקונצנזוס חושש שב 2018 תהיה ירידה במכירות וברווח ולכן הלחץ. בנוסף ישנם הצרטיסטים שהפכו משום מה לחשובים לא פחות מהעובדות שמציגה החברה והם טוענים שקוו המגמה כלפי מטה.. לגבי ההשוואה שאתה עושה בין NIKE, ADIDAS ו PUMA ל UA היא פשוט לא במקומה. החברות הללו לא "נושפות בעורפה" אלא מובילות, בטח NIKE.. ג'פריס הכריזו? קראתי המחקר , מעניין אבל עדיין הכול תלוי בניהול.
- אבי3 29/03/2017 23:05הגב לתגובה זוUa היא חברה חדשה יחסית שעלתה הרבה בשנים האחרונות אבל רק כי היא הייתה מאוד למטה, היה לה שווי מופרך ועכשיו היא בעצם במקומה הראוי
- אבי3 29/03/2017 23:04הגב לתגובה זותלך להסתכל יותר על ההכנסות הרווחים והשווי שוק של כל החברות שאמרת....נייקי הרבה הרבה מעלה ואדידס או כמוה או קצת מעלה....
- צודק (ל"ת)שלמה גרינברג 30/03/2017 11:21
- 15.שרון 29/03/2017 11:01הגב לתגובה זותעשיית הרכב החשמלי פורחת (אולי חולמת ) פייטון פלנר הישראלית מוכרת חלק הולך וגדל מהמחזור לתעשייה מתבטא גם בדוחות הכספיים שהולכים ומשתפרים במהירות . גם המניה מתפקדת יפה והיא כבר לא ממש זולה האם אתה מכיר חברות נוספות בתחום כדי לעשות השוואה ?
- איני עוקב אחרי חברות בארץ (ל"ת)שלמה גרינברג 29/03/2017 17:06הגב לתגובה זו
- 14.גדרות למקסיקנים 29/03/2017 09:25הגב לתגובה זומוזר השווי הכול כך נמוך (160 מיליון דולר) - וזה אחרי שעלתה ב 50 אחוז מאז הבחירות. Israeli Company That Fenced in Gaza Angles to Help Build Trump’s Mexico Wall January 29, 2017
- 13.משה 28/03/2017 12:37הגב לתגובה זושלמה כגודל הצפיות כך גודל האכזבה, לפי הדוחות שפורסמו ניראה שהבעלים החדשים נכשל והחברה ממשיכה להפסיד .
- הציפיות של מי? (ל"ת)שלמה גרינברג 28/03/2017 15:47הגב לתגובה זו
- יוסי 29/03/2017 21:50שכחת שעדיין החברה מוכרת כ 37 מיליון דולר בשנה וניסחרת בשווי 7 מיליון דולר בלבד כך שהפוטנציאל קיים.
- 12.מוזס 28/03/2017 12:23הגב לתגובה זו100 ההנפקות האחרונות והיא מהווה 1.54% מהETF Know your facts buddy
- צדקת (ל"ת)שלמה גרינברג 28/03/2017 17:06הגב לתגובה זו
- 11.איצה 28/03/2017 06:31הגב לתגובה זונאמר לי בבנק שתושבי ישראל לא יכולים לרכוש GLFOX האם נכון ?
- שלמה גרינברג 31/03/2017 08:45הגב לתגובה זוהקרן אינה רשומה למסחר בישראל אבל אפשר לרכוש אותה ישירות, ראה http://www.lazardassetmanagement.co.uk/financial-adviser/irish-funds/global/global-listed-infrastructure-equity-fund/ ובנוסף: If you wish to speak with the administrators they can be reached on +353 53 91 49888.
- שלמה גרינברג 28/03/2017 11:05הגב לתגובה זווכשאקבל תשובה אענה לך
- 10.נחום 27/03/2017 00:45הגב לתגובה זוכשאתה כותב הכנסה פר משתמש,הכוונה יומית/חודשית/שנתית/פר כניסה?
- אלוהים יעזור נחום, איזו מין שאלה זו? (ל"ת)שלמה גרינברג 27/03/2017 08:49הגב לתגובה זו
- מדובר על הכנסה שנתית (ל"ת)פר משתמש 27/03/2017 09:15
- 9.פתפותי ביצים 26/03/2017 22:35הגב לתגובה זוהכתבה של שלמה על החברה (המניה שטסה 1,300% ובחיים לא שמעתם עליה, פתאום איבדה גובה, הנה הסיפור שלמה גרינברג | 08/10/2016)
- 8.רמי 25/03/2017 21:19הגב לתגובה זוהדוחות היו טובים מדוע המניה יורדת?
- שלמה גרינברג 26/03/2017 11:09הגב לתגובה זומאז תחילת המאה אלביט היא חלק מקבוצת "המניות שחייבות הישראליות להיות בתיק השקעות". תבדוק כמה פעמים לאורך הדרך המניה ירדה לאחר דוחות טובים. כול קורא טור זה יודע שאיני עוקב אחרי תנועות קצרות טווח וירידה אחרי דוחות טובים היא דבר רגיל, SELL ON THE GOOD NEWS קוראים לזה.
- תודה שלמה,גם אני משקיע לטווח רחוק. (ל"ת)רמי 27/03/2017 10:58
- 7.משקיע מתחיל 25/03/2017 11:55הגב לתגובה זושלום שלמה, ראשית, טור מרתק כמו תמיד. בהחלט מאיר עניים. שנית הייתי שמח לקבל את תגובתך ל-2 נקודות: 1. בתור מהדנס אלקטרוניקה יש לי תחושה שהעולם הטכנולוגי הולך ונהיה הרבה יותר מוטה "תוכנה" מאשר "חומרה", לדעתי יש לכך 2 סיבות. האחת שחברות החומרה הגיעו לתקרת "זכוכית" ואינן מצליחות להגיע לפריצת דרך משמעותית והמוצרים החדשים הם בבחינת more of the same (לדעתי מסביר את רכישת ALTERA ע"י אינטל בניסיון לפרוץ טכנולוגיה חדשה). הסיבה השנייה: היכולות של עולם החומרה היום הם ברמה כזו שהחומרה אינה מהווה יותר מגבלה לעולם התוכנה. אם בעבר היה קושי לממש תוכנה עקב מגבלות האלקטרוניקה, היום בעיה זו כמעט ואינה קיימת וניתן לעשות ולכן העבודה עוברת לעולם התוכנה שיכולה לעשות ככל העולה על רוחה. הנקודה השנייה. הייתי מאוד שמח לשמוע התייחסות (ולו קטנה) שלך למחירי הדיור בישראל. ברור לי שהסיכוי לכך הוא קלוש אבל אי אפשר להאשים אותי בלנסות. האם לדעתך עליית המחירים נובעים ממחסור וממקום אמיתי שהיצע אינו מספק את הביקוש? או שלב העניין בריביות אפסיות וספקולציה? האם היית לזוג צעיר לרכוש דירה? תודה ושבת שלום.
- שלמה גרינברג 25/03/2017 14:03הגב לתגובה זולומר שחברות החומרה הגיעו לתקרת "זכוכית" ואינן מצליחות להגיע לפריצת דרך משמעותית אינה נכונה לדעתי . מהפכת הטכנולוגיה מתקדמת באמצעות "פריצות" שהולכות ונעשות תכופות יותר ככול שהמהפכה מתקדמת. אינטל רכשה את אלטרה בעיקר בשל השבב המיוחד שפתחה, ה FPGA אבל לא רק ונכון, במטרה לפתח מוצרי חומרה/תוכנה חדשניים שבלעדיהם אינטל לא תמשיך להוביל, מאותה סיבה רכשה את מוביליי. לגבי השאלה השנייה, איני עוקב על תחום הנדל"ן בישראל אבל רק היצע יספק את התקווה לירידת מחירים או פעולות מהסוג שמבצע כחלון שיכניסו התחום למיתון עקב חוסר ודאות והרחקת משקיעים.
- 6.נפתלי 25/03/2017 05:39הגב לתגובה זואתה חושב שזה מתאים לשים אותך בשורה אחת עם סטודנט לכלכלה שמנסה להפחיד עם הבועה הכי ענקית שעומדת להתפוצץ
- על מי אתה מדבר? (ל"ת)שלמה גרינברג 25/03/2017 14:04הגב לתגובה זו
- 5.FLXN 23/03/2017 17:39הגב לתגובה זוTodd Hagopian's Top Recommendations For 2017 DEC 29, 2016 Kam: What stock are you recommending to your friends and family 2017? Hagopian: The stock I am recommending is Flexion Therapeutics (FLXN). This is a company who is targeting the Osteoarthritis (OA) market for OA-related Knee Pain.
- 4.GME היום היום הגדול - מדווחת לאחר המסחר (ל"ת)פחד ואימה 23/03/2017 15:42הגב לתגובה זו
- GME 26/03/2017 12:29הגב לתגובה זוהבעיה הייתה בהנמכת תחזית הכנסות ממכירות משחקי וידאו וגם סגירת סניפים
- שלמה גרינברג 24/03/2017 09:53הגב לתגובה זולמה ציפית?
- סיבה מספקת לא ? 24/03/2017 14:37ציטוט מלא "טנקים ב - After-Hours לאחר Q4 חלש דווח" -כולה רשת חנויות למכירת משחקי וידאו וכול דוח רבעוני נהפך לכאילו ארוע בינארי של אישור תרופה בחברת ביו.
- 3.איחטיאנדר 23/03/2017 14:58הגב לתגובה זומה דעתך על טוויטר בתמחור הנוכחי, מתחילה להתקשר לאיזור "מעניין"?
- תקררא בבקשה שוב את המאמר (ל"ת)שלמה גרינברג 23/03/2017 15:56הגב לתגובה זו
- 2.אבי 23/03/2017 14:56הגב לתגובה זומה דעתך על החברה? ;)סתםם, רציתי להודות לך שלא ענית לי בשבוע שעבר, קרוב ל30% הושלו מהמנייה השבוע..
- שלמה האם יש לך מושג מה קרה שמה? (ל"ת)אבי3 23/03/2017 15:56הגב לתגובה זו
- שלמה גרינברג 23/03/2017 16:32הם פרסמו שהתרופה כנגד סרטן בלוטת התריס הפתיע לטובה במהלך בדיקות השלב השני של הניסויים הקליניים.
- גם הפעם לא אענה כי עניתי מספיק (ל"ת)שלמה גרינברג 23/03/2017 15:54הגב לתגובה זו
- אבי3 23/03/2017 16:15חשבתי אולי יש לך מושג
- 1.דגן 23/03/2017 14:56הגב לתגובה זואומת סטארט-אפ חייבת סל כזה.
- מה הקשר? (ל"ת)שלמה גרינברג 23/03/2017 15:53הגב לתגובה זו