שינוי מגמה באפיק השקלי בתעשיית קרנות הנאמנות

חודש יוני נפתח ללא שינוי בקרנות המסורתיות כאשר בקרנות הכספיות נרשם פדיון של כ-100 מיליון שקל; מי הקבוצה הפודה ביותר ומי המגייסות?
 | 
telegram

חודש יוני נפתח ללא שינוי בקרנות המסורתיות על רקע מגמה חיובית שנרשמה בשבוע המסחר החולף במדדי המניות המקומיים והגלובליים, למעט השווקים באירופה שציינו מגמה מעורבת. אגרות החוב הקונצרניות סיכמו את השבוע במגמה מעורבת, ואילו אגרות החוב הממשלתיות הציגו מגמה שלילית. 

תעשיית קרנות הנאמנות כולה רשמה מתחילת החודש פדיונות של כ-100 מיליון שקל, הנחלקים לפדיונות של כ-100 מיליון שקל בקרנות הכספיות, כ-285 מיליון שקל בקרנות המנוהלות, ולגיוס של כ-285 מיליון שקל בקרנות המחקות. כך על פי אומדן בית ההשקעות מיטב ד"ש.

קרנות אג"ח כללי ממשיכות להיות קבוצת הקרנות הפודה ביותר גם בשבוע הראשון של חודש יוני, תוך שהן רושמות ירידה של כ-295 מיליון שקל בקצב הפדיונות. בקרנות השקליות הפדיון עומד על כ-90 מיליון שקל.

כותרת ראשית

- כל הכותרות

באפיק השקלי, הקרנות הכספיות שינו מגמה ופדו השבוע סכום של כ-100 מיליון שקל הנחלק בין הקרנות הכספיות השקליות שפדו כ-70 מיליון שקל לבין הקרנות הכספיות המט"חיות שפדו 30 מיליון שקל, זאת, לאחר מספר שבועות שבהן הן רשמו גיוסים גבוהים. הקרנות השקליות ממשיכות לפדות גם החודש, אך הן יורדות מעט בקצב הפדיונות לסכום של כ-90 מיליון שקל.

נכון ל-7 בחודש יוני, תעשיית הקרנות מנהלת כ-242.9 מיליארד שקל. הקרנות המסורתיות (בנטרול הקרנות הכספיות) מנהלות כ-226.6 מיליארד שקל והקרנות הכספיות מנהלות כ-16.3 מיליארד שקל.

תגובות לכתבה(0):

התחבר לאתר

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חיפוש ני"ע חיפוש כתבות