האם לב העיר ומתחם שוק הסיטונאי בדרך להיות רוטשילד הבא?

מתחם לב העיר והשוק הסיטונאי עוברים בשנים האחרונות מתיחת פנים ועשויים להוות תחליף ראוי לשדרות רוטשילד מכל הסיבות הנכונות

שדרות רוטשילד נחשבות בעייני רבים כמרכז החי וליבה הפועם של תל אביב, בתי הקפה והמסעדות, ההתחדשות העירונית שעברה השדרה מאז סוף שנות ה-90, השדרה המושקעות והשוקקת חיים בכל שעות היום, הקרבה לנקודות עניין רבות .אחד הפרוייקטים המדוברים של השנים האחרונות הוא פרוייקט גינדי TLV שנבנה במיקום אסטרטגי על מה שהיה בעבר השוק הסיטונאי  וממוקם במפגש הרחבות קרליבך-החשמונאים מה שמאפשר לדיירים כניסה ויציאה מהירים אל העיר וממנה.

אופנה
מלבד היתרון האסטרטגי בדרכי הגישה של הפרויקט קיים היבט חשוב נוסף שיכול להפוך את מתחם גינדי TLV החדש לחלופה ל שדרות רוטשילד, TLV FASHION MALL הוא המקום אליו מגיעים כדי להתעדכן בטרנדים החמים ביותר מעולם האופנה, מקום שמרכז תחת קורת גג אחת חנויות של מעצבי עילית כמו HUGO BOSS, ARMANI EXCHANGE, JUICY COUTURE ועוד לצד חברות בינלואמים יומיומיות כמו STRADIVARIUS, BERSHKA, H&M, ZARA  ועד. בנוסף הקניון אירח את שבוע האופנה הישראלי 2017 ומיצב את מעמדו כמוביל בתחום האופנה והסטיילינג בעיר.

חיים ירוקים יותר
שדרות רוטשילד מושכות אליהן מספר רב של דיירים ומועסקים שמשרדיהם שוכנים על צידה של השדרה, ובליינים רבים בערבים ובסופי שבוע, דבר שגורם לעומס תנועה כבד כמעט לאורך כל היום שחלקו הגדול הוא מכוניות פרטיות. במציאות בה עיריית תל אביב בוחנת אפשריות של כניסת רכבים פרטיים לעיר בשעות העמוס תכנון של מרכזי מגורים בהם יש נגישות לתשתיות תחבורה ציבורית, כך לדוגמא מקפידים לעשות בפרויקט של גינדי ושומרים על עקרון ההליכות – כלומר מרחק של 300 מטרים לכל היותר מתחבורה ציבורית עירונית, המתחברת לתשתיות התחבורה הציבוריות הבינעירוניות. יתרון ירוק נוסף שקיים ששולב בבניינים המאוכלסים ובמגדלים שבבניה ושיווק היום הוא שילובן של טכנולוגיות ירוקות מתקדמות  בבנייה רוויה כגון הצללות, מערכות לניטור אויר, חסכון בחשמל וניצול מרבי של מים, זאת לעומת אזורים וותיקים שהבניינים והתשתיות בהם ישנות ולא תורמות לכיוון אליו מנסות העירייה והעיר עצמה לנוע.

כותרת ראשית

- כל הכותרות

פרויקט GINDI TLV  - משקיעים במחר של תל אביב במחירי פריסייל

איכות בניה וחיי קהילה
ההבדל הניכר ביותר בין מרכזי העיר והשכונות הישנות של תל אביב לבין מתחמי המגורים החדשים שפוקדים את העיר בכלל ומגדלי גינדי TLV בפרט זה איכות וסגנון הבנייה והאוכלוסייה שהם מושכים. בעוד השכונות הישנות של העיר מאופיינות בבנייה ישנה ומבנים עם אסתטיקה לוקה בחסר המגדלים החדשים שנבנים ומשווקים היום מעוצבים על ידי יסקי מור אדריכלים, מה שמבטיח עיצוב חדשני ופורץ גבולות עם צורת תלתן מיוחדת וחשיבה על הפרטים הקטנים הן מבחינה עיצובית והן מבחינה פרקטית. איכות הבניה הבלתי מתפשרת של גינדי מושך למתחם המגורים החדשני במרכז העיר שלל דיירים, החל מצעירים שרוצים ליהנות מחיי העיר ועם זאת ליהנות מסטנדרט גבוה שכמעט ולא קיים בשכונות הישנות בעיר, משפחות שחוזרות למרכזה של תל-אביב בשל דרכי הגישה הנוחות, בשל מוסדות החינוך הרבים שנמצאים בקרבת מקום, והרצון ליהנות מהיתרונות של מרכז תל אביב ללא צורך בפשרה של איכות הדירה.

תגובות לכתבה(3):

התחבר לאתר

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 3.
    ברור שלעולם זה לא יקרה - אלו משכנות העוני העירוניים ! (ל"ת)
    אורי 08/05/2018 10:34
    הגב לתגובה זו
    0 1
    סגור
  • 2.
    הצחקתם אותי מאוד. גועל נפש של מקום
    עמרם 07/05/2018 11:46
    הגב לתגובה זו
    0 1
    הייתי שם פעם אחת הספיק לי. ברוטשילד הייתי הרבה פעמים ואחזור עוד הרבה פעמים. יחי ההבדל הקטן.
    סגור
  • 1.
    בחלום הלילה...הסתברות יותר לסלמס מאשר לרוטשילד!
    משה 06/05/2018 19:15
    הגב לתגובה זו
    0 1
    איך היינו אומרים: "בחלום הלילה"..
    סגור
חיפוש ני"ע חיפוש כתבות