דיור "חינם": איך תוכלו לגור בבית בארצות הברית מבלי לשלם אגורה?

לפי מחקר של RealtyTrac ב-47% מהבתים המעוקלים בארה"ב עדיין מתגוררים דיירים. "במקרים מסויימים זה יכול לקחת שנה לפנות דיירים"
 | 
telegram

הפסקתם לשלם על הבית? זה לא אומר שאיבדתם אותו בהכרח – מתברר שב-47% מכלל הבתים המעוקלים בארצות הברית עדיין ניתן למצוא דיירים, כך עולה מבדיקה שערכה חברת הנדל"ן RealtyTrac.

בערים דוגמת מיאמי ולוס אנג'לס שיעור הבתים המעוקלים בהם ממשיכים להתגורר דירים עומד על 60%. הממשיכים להתגורר בבתים הם בעליהם ושוכרים, אשר למעשה אינם משלמים פרוטה עבור המגורים.

RealtyTrac בדקו בבתים שעוקלו אם הדואר נאסף מתיבות הדואר ואם הועברו טפסים לשינוי כתובת. מהנתונים עולה שבממוצע לוקח לבעלי בתים כחודשיים לעזוב על דעת עצמם, וכשמדובר בשוכרים זמן הפינוי יכול לארוך שנה ואף יותר בגלל כוחו של חוזה השכירות.

זמן הפינוי הממושך נובע מהתמשכותם של הליכים משפטיים לפינוי, כל זאת בהתאם למדינה ולעיר. הבנקים מנסים להאיץ את קצב הפינוי, אולם במדינות דוגמת אלבאמה ויוטה ניתנת לבעלי הבתים המפונים "שנת חסד" במהלכה יכולים לשוב לשלם את המשכנתא ולקבל את ביתם חזרה. לא פעם, באזורים מוכי עיקולים, מעדיפים הבנקים שבעלי הבתים יאריכו את שהותם כדי למנוע ונזליזם והשגת גבול.

כתבות מעניינות נוספות:
יחימוביץ': "הנתון שפורסם השבוע על מחיר הדירות - מחריד, ולפיד - הוא מקים חברה בעניין - בשביל ג'וב למקורב"
תוכנית מתאר לראשל"צ: 27 אלף דירות ייבנו בעיר - 25% יהיו קטנות

תגובות לכתבה(0):

התחבר לאתר

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חיפוש ני"ע חיפוש כתבות