החברה, ביו דבש בע"מ (לשעבר וואיטסטון) עוסקת בתחום הפוד-טק, בין היתר באמצעות החברה בת. בתוך כך פעילות הקבוצה כוללת מחקר, פיתוח, ייצור ושיווק של דבש מתורבת. כמו כן ובמקביל ליצירת דבש מתורבת, החברה פיתחה צוף ממקור צמחי אשר ממנו היא פועלת לייצור של צנצנות דבש מתורבת. החברה שמה לעצמה למטרה לפתח ולשווק בעתיד, מזון מלכות וצוף ממקור צמחי לצריכה כמוצר מזון. הטכנולוגיות שמפותחות על ידי החברה צפויות לאפשר לה לייצר צנצנות דבש מתורבת במגוון טעמים ומרקמים, ובכך להביא גיוון ואלטרנטיבה לדבש בשוק הדבש העולמי. דבש מתורבת כאמור, טומן בחובו יתרונות רבים וביניהם: דבש נקי מאנטיביוטיקה, חומרי הדברה ורעלנים; אי פגיעה בדבורים והפסקת ניצולן; וייצור דבש לפי דרישה וללא תלות בעונות השנה, פריחה ושינויי אקלים. כחלק מניהול עסקיה השוטפים, בוחנת ביו דבש שיתופי פעולה מסחריים עם חברות מקומיות ובינלאומיות מובילות, להפצת מוצריה בישראל ובעולם ו/או הטמעה של מוצריה במזונות שמיוצרים על ידם.