החברה, נקסטפרם טכנולוגיות בע"מ, עוסקת בתחום פעילות אחד - שהינו מחקר, פיתוח, ייצור ושיווק של טכנולוגיות ומוצרים חדשניים, המבוססים על שמרים (ללא הנדסה גנטית non-GMO) למגוון שימושים בתעשיית המזון - לרבות תוספי מזון, תחליפים לחלבון מן החי ומוצרים נוספים. במסגרת תחום הפעילות, מפתחת החברה טכנולוגיה ותהליכים חדשניים להשבחת זני שמרים קיימים, ייעול ושיפור של תהליכי פרמנטציה ותהליכי ניקוי והפרדה של רכיבים תזונתיים מתוך השמר. נקסטפרם מפתחת את מוצריה בישראל וחלק מתהליך הייצור של החברה מבוצע מחוץ לישראל (סלובקיה והודו). החברה משווקת את מוצריה בארה"ב ונערכת לשיווק המוצרים במדינות נוספות בעולם.