סייקוד גייסה 56 מיליון דולר להגנה מתקיפת תשתיות ותהליכי הפיתוח
השינויים בתחום התוכנה, גוררים גם שינויים בתחום האבטחה. כאשר שרשרת אספקה (Software Supply Chain) מהווה לעיתים יעד לתקיפה, כאשר פריצה לשם מאפשרת גישה לקוד המקור של החברה, יכולת לחבל בתוכנה ולהטמיע בה קוד זדוני, גניבת מפתחות וסיסמאות לשירותי תשתית ועוד.
Cycode הישראלית מנסה לתת לכך פתרון, כאשר היא מתחברת לכלים המשמשים בתהליך הפיתוח, הניהול וההפצה של תוכנה ומנסה לספק לארגונים הגנה מפני הסיכונים. החברה השלימה סבב גיוס B בסך 56 מיליון דולר, בהמשך לגיוס של 20 מיליון דולר לפני חצי שנה.
השתתפו בגיוס Insight Partners וקרן ההון סיכון YL Ventures. סך הגיוסים בחברה עומד על 81 מיליון דולר.
החברה הוקמה ב-2019 ע"י ליאור לוי שמשמש כמנכ"ל החברה ורונן סלבין סמנכ"ל טכנולוגיה, חוקר אבטחת מידע. החברה מעסיקה כיום כ-50 עובדים בתל אביב ובארה"ב, ורוצה לגייס כ-70 עובדים נוספים.
לקוחות החברה הם Grubhub, Databricks, Copart, Rapyd. בשלושת הרבעונים הראשונים של 2021 Cycode הכפילה פי 7 את ההכנסה השנתית שלה (ARR). השאלה היא כמובן מה היה הסכום המקורי - פי 7 מ-100 אלף דולר למשל, זה לא כל כך הרבה.
"לאחרונה, ניתן לראות עלייה ניכרת בתדירות ובחומרה של תקיפות שרשרת אספקת התוכנה. לפי התחזיות, עד 2025, 45% מהארגונים צפויים לחוות תקיפה בשרשראות אלו". סיפר ליאור לוי, מייסד שותף ומנכ"ל Cycode. "הגיוס יאפשר לנו להרחיב את גרף המידע של החברה שמאפשר למפות את שרשראות האספקה - כולל בעיות אבטחה, פעילויות משתמשים ואירועים נוספים במחזור הפיתוח של הקוד. בכך אנחנו יכולים לאתר חריגות, למנוע הטמעת קוד זדוני ולתעדף את הסיכונים".
ג'ון ברנן, שותף בקרן YL Ventures: "החברה בנתה פלטפורמת אבטחה שחולשת על כלל שלבי תהליך הפיתוח - מכתיבת הקוד דרך שלבי ה-CI/CD ועד לפריסה בענן. תקיפות הסייבר החמורות של השנים האחרונות העלו באופן ניכר את המודעות ובהתאם את הצורך בפתרון מקיף והוליסטי, Cycode הפכה בזמן קצר לאחת החברות עם הצמיחה המהירה ביותר בתעשיית ה-AppSec ״.
תודה.
לתגובה חדשה
חזור לתגובה